Tuesday, June 11, 2013

502#Ai no Kotoba ~ Permulaan Technical Training



Kali ni bukan scheduled post ya? He he :P Dapat peluang online lepas habis English Test pukul 3 PM tadi.

14 jam dalam kereta api dari Pasir Mas ke Kajang, rehat di rumah Che Long, pergi makan malam di Restoran Sate Kajang Haji Samuri, singgah Dataran Putra malam tu juga dan keesokkan harinya, mendaftar di UniKL MESTECH.

So far, suka sangat! Walaupun UniKL MESTECH ni hanyalah 'rumah kedai di pinggiran highway' bak kata Prof. Kaswandi, memang terbaiklah sini! Tapi memang tiap-tiap pagilah kitorang tengok pemandangan di highway ni :P He he.

Kitorang semua sekali 24 orang yang mendaftar untuk praktikal di sini. 21 orang perempuan, 3 orang lelaki. Hostel kat sini macam apartment. Satu rumah ada tiga bilik, duduk enam orang. Tapi rumah Hana (eceh, rumah ter~ he he :P ) ada lima orang aje. 

Hana dapat master bedroom :P He he. Bilik sama saiz aje, cuma bilik yang Hana dapat tu ada dengan bilik air sekali. Syok lah gamaknya!

Setakat tu aje kot nak citer. He he :D Nanti Hana citer secara detail lagi, sekali dengan gambar :P Daa~

Till then.
Wassalam.

nota : Hana dah start jejak balik blog korang, tapi tak mampu nak habiskan sekaligus lagi. Maaf ya? Nanti Hana sambung blogwalking :)

12 comments:

  1. kenapa laki2 sikit bangat sih? hehhe

    ReplyDelete
  2. good luck hana :) update lah kehidupan di sana nanti :)

    ReplyDelete
  3. technical training ni lebih kurang macam praktikal jugak eh? hehe..

    all the best ye.. =)

    ReplyDelete
  4. selamat menjalani latihan praktikal hana.. :D

    ReplyDelete
  5. wah da praktikal da hana.. buat yg terbaik ea.. jaga diri.. :)

    ReplyDelete
  6. gud luck praktikal :)

    saya dah habis exam. yeay hehe. mekaseh sudi join blog list saya. u are listed in my blog list :)

    ReplyDelete
  7. buat praktikal leklok tau :)

    ReplyDelete
  8. untung dapat master room kan..hehe..mmg heaven la yea.. :) selamat bertraining.. :)

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)