Friday, June 7, 2013

495#Ai no Kotoba ~ Stok Anime Sempena TT :P

*scheduled post*

Memandangkan technical training akan berjalan selama dua bulan, semestinya nak tengok TV susah kan? Tak payah mention pasal TV la Cik Hana oi~ Diri sendiri pun tak tengok TV hampir 2,3 bulan dah. Seems like I have a very bad relationship dengan TV tu (-__-). Masa kat kolej dulu, orang lain sibuk berkumpul nak tengok Setia Hujung Nyawa, Hana duduk aje dalam bilik. Roommate cerita pasal best SHN tu pun tak tertarik nak pergi tengok sama. Malas betul nak tengok TV.

Tapi anime wajib tengok! He he :P

Stok anime yang belum tengok ada lagi. But I had downloaded anime yang dah lama dalam list untuk di-download. Konon-konon nak tambah stok anime untuk ditontonlah ni :P

Yang Hana download sempena nak tambah stok anime :P :


Amnesia


Psychic Detective Yakumo


Tonari no Kaibutsu-kun


Kami-sama Hajimemashita (dah tengok awal-awal dah) Review SINI!


Katekyoushi Hitman Reborn (baru tengok sikit)

Campur dengan anime yang dah ada tapi belum tengok, tak tahulah sempat tak habiskan sepanjang technical training ni :P Sekadar untuk hiburan bila ada masa lapang ;)

Till then.
Wassalam.

9 comments:

  1. Waaaaa, siap ade stok simpanan lg tuu. Hihi. Anyway, Best of luck dear!

    ReplyDelete
  2. amnesiaa *.*
    how was the story?
    genres? :o
    otome? or yaoi? :o

    ReplyDelete
  3. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-khairunnisa_7.html


    tagged for GA ;)

    ReplyDelete
  4. In dah lama tak tengok anime T.T .. tpi det.conan tu lain cerita. Hehe ... Follow sini :D

    ReplyDelete
  5. sama la kita hana.. jarang tengok TV tapi anime mesti tgk.. hehehe.. hana.. hana download anime kat ner ea? huhu..

    ReplyDelete
  6. hehehehe.. xD x suka gax tgk tv.. lebih suka layan komik n novel.... cehh~ byk kutt stok hana :) ^^

    ReplyDelete
  7. perghhh!! nak join sekaki.. hehehe...

    ReplyDelete
  8. @Shiro Usagi otome :) hehe.. kalau yaoi memang tak tengok la

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)