About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Friday, March 2, 2012

130#Ai no Kotoba ~ [Freebies] Dream High Image For Scroll Up


Teringin nak beri freebies lagi. Tapi, kalau nak bagi header, Hana tak ada banyak masa. So, terfikir nak bagi image untuk scroll up korang. Agak sama dengan Hana punya, nak tau nama dia? Dream High! He he. Cuma yang Hana punya tu font lain, yang ni pula nampak agak gegurl. Maybe boys tak sesuai nak guna. Tapi, rasa-rasanya tak ramai blogger lelaki yang guna Scroll Up Button kan? Ada lapan warna semuanya. So, dipersilakan ambil pada sesiapa yang terkenan di hati ^_^

Link : http://i.imgur.com/6lm9O.png

Hope korang suka :D Daa~

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

3 book page(s) ♥:

Cik Nur said...

Rajinnya Hana... :)

FatmaFazira said...

ditag

http://fafazira.blogspot.com/2012/03/contest-awesome-photo-by-cik-kira.html

Haruno Hana 하나 said...

Cik Nur : thanks ^_^ Hana buat yg simple aje

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)