About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Saturday, March 31, 2012

203#Ai no Kotoba ~ Ajamoppical's 1st Giveaway : The Last Song



Kalau nak join, sila klik banner. 
Tagging :

Harap sangat dapat The Last Song tu :). Tapi tuan punya GA ni kata kalau nak, do impress him with this entry. Tapi Hana tak pandai nak impress orang =.=. Cuma boleh kata yang Hana suka sangat English novel macam Judith McNaught's, Cecelia Ahern's, JK Rowling's, Nicholas Sparks'. Biasanya perempuan aje yang jadi novelis cintan cintun macam ni. Tapi agak ter-impress dengan Nicholas Sparks sebab boleh kata semua novel dia jadi best seller. Novelis lelaki tu! Itulah, jangan kata lelaki yang tulis novel genre macam ni gay, or bisexual. Mungkin ini kelebihan mereka. Ada satu kes, seorang teman novelis yang merupakan seorang lelaki, cuba untuk menulis novel genre cinta. Baru aje buat e-novel sebab dia baru aje nak cuba, teruk kena bash ke seorang Cik Anon ni. Sesuka hati dia aje kata teman novelis ni gay. Boleh geleng kepala aje. Kesian dia. Nasib baik tak patah semangat. Janganlah cakap macam tu, tengok Uncle Sparks ni. Semua novel cinta dia tip top. Dia gay ke? Mengarut je tu. Uncle ni siap ada anak bini hidup bahagia lagi.

Okeylah, mungkin entry ni tak mampu nak impresskan tuan punya GA. Tapi, harap sangat dapat novel The Last Song tu. Harap-harap ada rezeki. Amin :)

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

12 book page(s) ♥:

Nur-Azam Shahdan said...

kesian teman awak tu, but jgn ambil peduli orang cakap buruk, masuk telinga kanan keluar telinga kiri je D ahaha good luck ye!

AiSyA LiEzA said...

thanks tagged ye hanna.. :D

Teenager Housemaid said...

whoaa..teringin nak baca buku dari nicholas sparks..:)

Yayah Nasake said...

kalo hana nak sangat novel the last song tue... kakak boleh pos kan pada hana..

kakak ada 2 novel the last song 2 2 pun ada orng bagi secara free jerk.. hana nak x?

kalo nak..pm kakak d fb kakak :)

Haruno Hana 하나 said...

@Nur-Azam Shahdan welcome :) thanks jugak sudi jemput join GA ni

Haruno Hana 하나 said...

@AiSyA LiEzA welcome :)

Haruno Hana 하나 said...

@Teenager Housemaid Sis M tak pernah bc lg ke? boleh kata sume novel dia best2 :D

Haruno Hana 하나 said...

@Yayah Nasake akak nak kasi free ke? kalo free hana nak :DDD takde duit nak beli :'(

Miss Purple Ungu said...

gud luck ye:)

aisya said...

jodi picoult pun best jugak.

p/s: hana, ckp kt kawan hana tu pedulikan apa yg orang ckp.. yg penting dia tau siapa dia.. teruskan je kalau mmg betul menulis tu minat dia.. =)

AlyNn NyzAa said...

thanx tag...all da best dear :)

Nur-Azam Shahdan said...

winner dah di announce, sila ke latest entri dari saya untuk mengetahuinya!! :D

http://ajamoppical.blogspot.com/2012/04/ajamoppicals-first-giveaway-winner.html

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)