Sunday, April 1, 2012

201#Ai no Kotoba ~ Blog Review 6 - Jom Blogwalking!


Sementara tak busy balik ni, jom teruskan segmen kita! 


1. Penggunaan warna purple yang agak lembut, nice.
2. Susunan widget yang kemas dan tidak sarat.
3. Loading dah cepat!


1. Loading cepat even nampak macam ada banyak widget. Ha ha.
2. Kalau boleh, letak Shoutbox atas sikit :)


1. Header yang comel :DDD
2. Memang remove Follower Widget atau Hana yang tak jumpa? Kalau remove, tolong letak satu. Nanti susah certain bloggers macam Hana nak follow blog ni.
3. Loading dah cepat!


1. Suka sangat blog ni sebab kemas! Tak tau nak kata apa. Patut terjah blog ni!


1. Blog yang kemas dan tiada banyak widget.
2. Loading pun dah okey.

1. Tulisan kat sidebar macam susah sikit nak baca.
2. Kalau nak lebih kemas, letak Scroll Bar untuk Blog List dan Blog Archive. Tuto SINI.
3. Loading cam ada masalah sikit. Biasanya sebab guna SCM Player. Tak sure :)


1. Salah satu blog fav Hana :DDD I love your English, Lissele!
2. Blog yang simple tapi menarik hati.
3. Blog Archive tu patut letak Scroll Bar. Nampak lebih kemas. Kalau nak, tuto SINI.


1. Blog yang simple tapi menarik sebab susunan widget yang kemas.
2. Loading macam ada masalah sikit. Atau line slow sangat malam ni? o.O


1. Blog simple but it's okay.
2. Kalau boleh, letak Follower Widget tu kat atas sikit.
3. Patut guna Scroll Bar untuk Blog Archive dan Blog List untuk menjimatkan ruang. Kalau nak, tuto SINI.


1. Suka header baru ni :D
2. Blog ni dah kemas dengan penggunaan Scroll Bar dan widgets yang tersusun baik.


1. Doodle kat header tu comel :DDD
2. Tulisan kat blog macam agak kecik.
3. Loading dah okey.


1. Blog yang simple tapi menarik :)
2. Loading dah cepat!
3. Patut letak Scroll Bar untuk Blog List kalau nak menjimatkan ruang. Kalau nak, tuto SINI


1. Si Owlie yang comel :DDD
2. Kalau nak letak banyak gambar kat sidebar tu tak mengapa, cuma kalau boleh letak Follower Widget kat area atas. Senang sikit nak cari.


Senarai Peserta

11 comments:

  1. tq for ur comment...eh betul ke blog sy loading slow ?
    sbb sy bukak ok je...tak tau la org lain..hee... slow sgt ke ?

    ReplyDelete
  2. huhuhu..kak ayu suke terjah blog Cik Kay Jue tu:)

    ReplyDelete
  3. thanks haruno hana sebab sudi review blog ckj.. lega ckj bila baca komen hana. urm juz nak tny loading blog ckj ok ? slow ka?

    to ayumi comot.. thnks.. >_<

    ReplyDelete
  4. ruginya x join segmen ni
    cuba review blog miss purple lak ;)

    ReplyDelete
  5. Tha Hana sebb sudi Revie blog saya!
    hehehe <3 thx for your sweet comments
    for my blog,dah buat scrollbar! mwehehe <3 :D

    ReplyDelete
  6. tank q... akan diperbaiki...

    ReplyDelete
  7. baru perasan blog sya ada kat sini. hehe, widget tak da lah nak byk mana. cukup2 pakai tgk je ^^ thanks review.

    ReplyDelete
  8. thanks sebab review eik.. sorry lambat baca.. insyaallah nnti sy improve.. =)

    ReplyDelete
  9. hehehh trima kasih ,kechik ek ,xerasan ngat tulisan tu ,tq nanti baiki lagi hehhe

    ReplyDelete
  10. terima kasih review blog saya. nanti saya letak balik follow widget tuu. :)

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)