Thursday, February 23, 2012

112#Ai no Kotoba ~ Susah Kan Nak Berdisiplin?


Well, I'm talking about me. Even aku dah dapat title lepasan SPM tapi still perlukan jadual waktu. Kalau takde, boleh kata tak ada hala tuju lah hidup aku lepas SPM ni. Chill~



tempek besar-besar biar selalu nampak & melekat kat kepala *cilok pen abah yang dah nak habis ink*

Tu dia~ Kalau benda alah ni takde, tak siaplah manuskrip baru aku tu *abaikan tulisan yang nampak janggal sebab dah lama tak menulis*

nota kaki tambahan :


Aku buat header lagi~ special for my friend Zue. Sempatlah edit blog dia setakat yang aku boleh. Header ni just for her ^_^

21 comments:

  1. hehe, same la. dah lame tak menulis. tulisan pon... mak aih ! HAHA

    ReplyDelete
  2. Thnks (:
    dah lama ke jadi novelis ?
    sy suka baca novel . lepasan SPM juga . [:

    ReplyDelete
  3. anis pauzi : haha.. bila dh lepas skolah msti camni.. hehe :D

    Najwa : baru lagi.. disimber 2010 ^_^ baca novel best.. hehe :D

    ReplyDelete
  4. untung lah dapat idea buat novel . pernah juga berangan nak jadi novelist . angan-2 mat jenin . [:

    ReplyDelete
  5. amboi...pndai tules korea tuhh..huhuu
    kpop lover jugak kew?? ^__^

    ReplyDelete
  6. wani : itu japanese ^_^ I learnt a bit masa skolah dulu.. and yes, sya kpop lover ^_^ Cassiopeia :)

    ReplyDelete
  7. wah siap ada jadual, pupel dah lama tak rutin pegang pen. kat opis pegang time nak rekod surat je hehe

    ReplyDelete
  8. pupel : terpaksa ada jadual.. hehe.. kalo tak, tak siaplah manuskrip tu sbb kerja dok blogging aje.. hehe :D

    ReplyDelete
  9. wah.. ada tulisan jepun ke korea tu ? hehe.. tataw~

    ReplyDelete
  10. ciksukaberangan : jepun aje.. tak pandai korea ^_^

    ReplyDelete
  11. whoaahhh .. saya ta reti pun. rumi je reti. hehe :)

    ReplyDelete
  12. ciksukaberangan : hana belajar since form 1.. sbb ada pilihan kelas arab, jepun, muzik, kkq.. and I chose Japanese ^_^ .. tapi just blaja yg basic ajela..

    ReplyDelete
  13. ciksukaberangan : alhamdulillah.. boleh balajar scara free.. hehe :)

    ReplyDelete
  14. Waahh~ adek hana penulis ke? Bagus! keep it up dear! Moga suksesss selalu ya sayang! Akak suka baca je. Hee ^^

    ReplyDelete
  15. thanks kak ^_^ alhamdulillah minat hana kat sini :) hehe.. tu pun msih baru lagi.. hana pun suka baca novel :D

    ReplyDelete
  16. eyqa : memang hana nervous sgt ms nk dpt result PLKN tu.. alhamdulillah tak dapat ^_^

    ReplyDelete
  17. nabila azmi : boleh amik kat freebies ^_^

    ReplyDelete
  18. hehehe..kalau lame x tulis huruf O pun ttbe terbenti sbb fikir sejenak cmne bntuk dy..>:D

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)