About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Monday, June 24, 2013

509#Ai no Kotoba ~ Pening Dengan FB (@_@)


Dah lama tak online FB guna netbook, asyik guna phone aje sejak masuk technical training ni sebab kesukaran mendapatkan wifi di hostel. He he. Lepas dua minggu, log in FB, terkejut tengok FB new look. Siap boleh attach photo di komen lagi. Noob nya diri ini (-__-) 

Tapi banyak bukak Twitter aje kalau guna phone pun. Sekali dua aje buka FB dalam masa sehari. Tu pun tak sampai 10 minit kot. He he :D


Agak awkward nak guna sebab biasa ikon untuk notifications, home, profile etc tu di sebelah kiri. Sekarang dah tukar ke sebelah kanan. Selalu aje hala cursor ke belah kiri tiap kali ada noti baru masuk. Tak biasa lagi ni (-__-)

Nak berceloteh kejap aje. He he :D

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

7 book page(s) ♥:

Cik JariManis said...

eik? FB CJM x tuko lagi....mngkin x lma lagi tuko le tu... kan? =)

aisya said...

ehhhhh? dah tukar ye?? *ini pun sama jugak, ketinggalan.. haha*

Farra Atiqah said...

Hmmm,tu lah pasal :D Pelik2 -.-

teha said...

mmg agk mengkonpiuskan... =='

Arol Mubin said...

Wah! Facebook dah berwajah baru. Nampak smart! Tapi Facebook Arol masih old look. Mungkin belum upgrade lagi. :)

AiSyA LiEzA said...

mmg rasa janggal la.. ngee!! >.<

Deqla Manjew said...

Haihhh pening jgk tu tp kalo x on9 fb lg pening ye tak..hahaha

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)