Sunday, February 19, 2012

106#Ai no Kotoba ~ I Want This! XD




RM 65.00

Kegilaan terhadap felt craft makin menjadi-jadi dan aku mula teringin nak buat. Lagipun, I love sewing more than cooking. Best tau menjahit ni cuma aku jahit benda basic aje lah. Nak wat kraft lebih-lebih mana ada barang. Then, aku tergoda sama felt craft ni. Ingatkan kat semua tempat ada jual rupa-rupanya jual online aje.  Barang-barang nak buat felt craft ni memang susah nak dapat. Tapi... I'm blessed sebab ada supplier kat Kelantan ni. He he. Felt craft ni mostly jual online jadi lucky me sebab ada supplier kat Kelantan yang dikatakan antara negeri termiskin ni. Ops! Berpo***** sudaa~ 

Dalam starter kit ni ada macam-macam. Tutorial ada, bahan-bahan yang diperlukan ada dll. And I want this kit so badly! X(

p/s : I wish I'll get this soon :(

4 comments:

  1. hye...
    yes..i'm tvxq'fan,,
    yoochun,yunho n jaejoong bias..
    but no1 is yoochun..hehehe..
    btw..ur novel i beli..tapi belum sempat baca..asyik bz je..kena cari masa y sesuai..

    ReplyDelete
  2. moga2 anda dapat miliki ye..amin3 macam cool je nampak..

    follow sini..

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)