Wednesday, February 22, 2012

111#Ai no Kotoba ~ [Freebies] Simple Header


Ola~ Tetiba aje petang tadi mode nak buat header ter-on secara tak sengaja. So, kat sini Hana nak kasi empat simple header untuk sesiapa yang berkenan *bajet orang suka dengan header yang entah apa-apa entah tu*. I admit yang Hana tak pandai guna Photoshop, tak reti nak edit gambar tapi nampaknya, I satisfied dengan simple headers ni yang teramat simple sangat. Sesiapa yang rasa berkenan, jangan malu jangan segan, ambil aje. Kalau nak kasi kredit, kasi. Kalau tak nak, tak mengapa. Untuk enjoy aje.

One Target! Header SINI

A Little Love Header SINI

Beautiful Days Header SINI

The Fallen Angel Header SINI

p/s : paling suka dengan A Little Love Header tu~ comelnya Sakura & Syaoran! One Target tu pun suka gak! hehe~ *masuk bakul angkat sendiri*

31 comments:

  1. awak2....kite ambik yg ad dak hello kitty tu leh x?tp kite tukaa tulisan je wane biru ke pink leh takkkkk plzzz =(

    ReplyDelete
  2. hello kitty? owh.. nak kaler pink? ok~ jap g hana kasi link ^_^

    ReplyDelete
  3. ni bukan simple..ni tahap cun lorh!haha pdai ye buat..gune ape ni?

    ReplyDelete
  4. CikTeddy : haha? cun eyh? ^_^ hana guna photoscape je.. x pndai photoshop.. pastu website ni nk erase background tu :) http://pixlr.com/editor/

    ReplyDelete
  5. cantik!!huhu..guna photoscape ek?kite pun guna tu je,tp xsepandai ni..uhu...nnti wat tuto hilangkn bakground blkg leh?hihi...^_^

    ReplyDelete
  6. Kaisara > ni pun hana belajar dr org ^_^ totorial? tak pandai la.. hehe.. hana guna tuto kat blog Kak Lyssa aje.. hilangkan background camne tu? cuba beritau detail, mana tau hana ada jumpa ke tuto hilangkan background tu.. nak hilangkan background apa? ^_^

    ReplyDelete
  7. waahhh cantik...awk kita nak boleh x..???coz kita xde header..tetiba berkenan lak header cun ni... boleh???

    ReplyDelete
  8. misz : amik aje~ hehe~ ^_^ no hal punya~

    ReplyDelete
  9. Diyana : takde la pandai pun.. just erase background & letak tulisan aje ^_^

    ReplyDelete
  10. huhu..cantek2 ! tenx 4 sharing ^__^
    share share la lg ye...heheee ;)

    ReplyDelete
  11. welcome ^_^ insya-Allah ada msa & idea akn buat lagi.. hehe~

    ReplyDelete
  12. ouh..hilangkn background putih kt blkg..mksudnye jd transparent...ke ape org panggil benda tuh?hihi^_^

    ReplyDelete
  13. Kaisara : owh.. okey.. nanti Hana wat tuto.. senang aje.. bila dh siap entri tuto tu Hana kasi link , okey? :)

    ReplyDelete
  14. saya suke n jatuh chenta dgn anime cardcaptor sakura:D

    ReplyDelete
  15. bolehla buat sikit2 :) baru belajar lg~

    ReplyDelete
  16. sMuanyA c0mel ~~ rAjin nyEr diE...hUhu :) dA follow cni~

    ReplyDelete
  17. saya suke yge tu... litle love tu..sesuai untuk blog sy...tp rasanya sy lagi sayang header saya..hehe...but nice header!! I like anime.. :)

    ReplyDelete
  18. Aisyah : takpe.. akak tak paksa suruh guna pun ^_^ akak pun minat anime gak :)

    ReplyDelete
  19. cantik je semuanya.. paling comey yang no 1 tu :)

    ReplyDelete
  20. comelnya header. geram je tengok :P

    ReplyDelete
  21. saya amik satu ya. saya minat anime. minat sangat! thanks.

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)