Tuesday, February 28, 2012

119#Ai no Kotoba ~ Dari 9 Sampai 12


Uiks? Apa maksud Dari 9 Sampai 12 tu? He he. Sebab dedikasi kerana baru aje beli starter kit ni, Hana gunakan masa dari pukul 9 pagi sampailah 12 tengah hari untuk buat felt crafts yang baru. Satu brooch bunga dan dua keychains berjaya disiapkan *ayat skema*. Agak berpuas hati even ada yang kurang kemas lagi. Tak apalah, pratices make perfects, kan? 




p/s : boleh dah nak kasi hadiah pada kawan-kawan yang handmade punya ^_^

11 comments:

  1. wahhh,, comel!! nak stu bley?? wat muka tak malu mintak.. hee~~

    ReplyDelete
  2. Pernah buat dengan kawan masa belajar dulu. Lepas tu dah tak minat. hakhak..

    ReplyDelete
  3. hani : buat sendiri~ hehe.. gurau2 ^_^

    cP : cP wat doodle pun takpe.. sume doodle tu comey2 :)

    ReplyDelete
  4. rajinnya dia wat felt craft ni
    try la buat giveaway plak pasni hehe :)

    ReplyDelete
  5. Miss Purple : ada perancangan gak nak wat GA.. tp rasa2nya bukan dlm masa terdekat ni ^_^

    ReplyDelete
  6. wooo..suka sgt yg love tue!
    post kat me boleee? heh :p

    ReplyDelete
  7. cantikk!! bestnya klu dpt buat jgk..:)

    ReplyDelete
  8. hanah : cuba la buat ^_^ enjoy je buat benda ni.. puas hati ;)

    ReplyDelete
  9. i think we have the same laptop (haha, random). looks cute tho, the colors are so bright.

    ReplyDelete
  10. SimplySeoul : mine is AO Happy :D I love the colours coz it's so bright.. thanks ^_^ wanna try another craft

    ReplyDelete
  11. dulu sya pon tak pandai jahit felt craft dgn kemas...olh kerana tak puas hati..hri2 dok b`latih & skrang...yeah dah blh sudah..alhamdulillah...In Shaa Allah nnti Hana pon terer jugak.. :)

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)