Thursday, February 16, 2012

102#Ai no Kotoba ~ First Time Join Give Away! Kedai Kiz!!!


Wao :O! Entah nape tetiba rasa cam nak join aje Give Away ni. Nak kata tertarik dengan hadiah-hadiah yang superb tu tak. Tak apalah, join aje. Mana tau ada rezeki nak menang kan? He he :D *tapi aku tak harap sangat pun, aku ni bukannya jenis kreatif bagai*



The Oh!Sem Tagline Contest!!

Korang nak tau camne nak join give away ni? Give away ni ter-sangat-sangat-lah senangnya nak join. Cuma memerlukan korang menggunakan KBKK (Kemahiran Berfikir secara Kreatif & Kritis) untuk bab cipta tagline tu. Give away ni ada dua penyertaan, satu untuk bloggers and satu lagi untuk Facebookers. Korang pilih aje nak join yang mana satu. Aku cerita untuk bloggers aje ya?



DUE DATE : 01 MAC 2012

Penyertaan untuk bloggers :
1. Follow blog Kedai Kiz
2. Like Facebook Kedai Kiz *fan page*
3. Buat satu entri di blog korang tentang contest ini.
4. Dalam entri tu, sertakan tagline yang korang cipta untuk Kedai Kiz.
5. Copy link entri korang pasal give away ni dan paste kat comment box di entri give away Kedai Kiz

Syarat Penyertaan :
1. Mestilah sesuai dengan blog Kedai Kiz. 
(eg. Cantik dan Bergaya, Senang Hati)
2. Tidak melebihi 60 patah perkataan.
3. WAJIB dalam Bahasa Melayu
4. Original idea punya tagline maa~


See? Senang aje kan? Korang pun maybe patut cuba. Mana tau ada rezeki nak menang, kan? ^_^

Untuk Kedai Kiz, aku berikan tagline " Tiga Kata Untuk Kedai Kiz, Kepuasan Dalam Kesederhanaan. "

p/s : tagline entah apa-apa (=.=).. tak apalah, alang-alang aku tergoda nak join give away ni, baik join terus. iya dak?

4 comments:

  1. gud luck. pupel salah seorang penaja contest ni tau :)

    ReplyDelete
  2. Wao :D x sngka Cik Pupel sudi komen entri Hana.. thanks ^_^ insya-Allah kalau ada rezeki, Hana menanglah tu.. hehe.. ;)

    ReplyDelete
  3. hehe pupel kalau free insyaallah tak keberatan nak komen :) insyaallah..
    gud luck tau:)

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)