Wednesday, February 29, 2012

122#Ai no Kotoba ~ Bear Craft For My Cutie Pie


Lewat petang tadi, terfikir nak buat bear phone strap. Yang ni, Hana niat nak bagi pada my cutie pie, si Puteri Bongsu. Lantaklah mata bulat comel tu dan phone strap dah habis, teruskan aje dengan apa yang ni. So, this is the result. Not bad, I guess ;3

Guna marker pen untuk hitamkan felt light brown tu. A good alternative. Ha ha ha :D

Neesa and her bear phone strap. Muka cam tak nak senyum aje. He he~

p/s : Done for today. Nak menulis pulak. Dah tiga hari manuskrip terbengkalai. He he ;)

2 comments:

  1. comel!hihi...buat ngn ape ni hana?kreatif2,..sama kita suka kraft;)

    ReplyDelete
  2. Kaisara : buat ngan kain felt :) akak boleh tgok kat susndfeltproduct.com

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)