Monday, February 27, 2012

116#Ai no Kotoba ~ Si Churpie Yang Comel


Tahu si Churpie? Ala.. burung comel Churp Churp tu. Rasanya dah ramai bloggers yang join si Churpie ni. Tapi, Hana baru sampai seru nak dapatkan si burung biru comel ni. 


Si Churpie ni banyak guna tau? Bolehlah nak dapat income lebih sikit sambil blogging ni. Ada sesiapa yang still tak ada lagi si Churpie ni? Klik SINI. Saja-saja aje nak promote sikit si Churpie yang comel ni. Risau pasal Nuffnang? Tak apa, tak apa. Menurut Inche Wan, Churp Churp ni berada di bawah Nuffnang lah. So, korang tak perlu delete Nuffnang korang tu.

Simple aje nak register join si Churpie ni, memandai sign up dan log in dengan Facebook atau Twitter aje. Tak faham macam mana nak daftar Churp Churp? Nak tutorial macam mana nak sign up tak? Jom kita tanya Inche Wan. Hana tengok tuto Inche Wan ada lain sikit masa Hana nak daftar Churp Churp tapi still boleh faham lagi. May be Churpie tukar sikit-sikit kot website dia? 

p/s : salam pagi ^_^

2 comments:

  1. hiii comel ni si churp-churp ni..rasa nak tekan-tekan jep..Eh tertekan la pulak..

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)