About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Monday, February 6, 2012

85#Ai no Kotoba ~ One Direction's What Makes You Beautiful


Tetiba aje fenomena One Direction meledak. Bila aku tengok boy band ni, seems like all of them are Westlife's new generation. Aku pulak memang minat dengan Westlife, Backstreet Boys & BLUE ni. English songs yang betul-betul aku enjoy dengar cuma kelompok lagu tiga boy bands di atas. Yang lain, agak-agak aje aku layan. English songs zaman sekarang pun aku tak berapa enjoy. Kita tengok, One Direction boleh tak surpass Westlife and other boy bands? Berdasarkan populariti diorang, nampak gaya ada harapan *pengkritik tak bertauliah.

seriously, aku kenal Zayn Malik aje. tu pun sebab muka dia iras Pakistan mali.. 



Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

0 book page(s) ♥:

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)