About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Wednesday, February 22, 2012

111#Ai no Kotoba ~ [Freebies] Simple Header


Ola~ Tetiba aje petang tadi mode nak buat header ter-on secara tak sengaja. So, kat sini Hana nak kasi empat simple header untuk sesiapa yang berkenan *bajet orang suka dengan header yang entah apa-apa entah tu*. I admit yang Hana tak pandai guna Photoshop, tak reti nak edit gambar tapi nampaknya, I satisfied dengan simple headers ni yang teramat simple sangat. Sesiapa yang rasa berkenan, jangan malu jangan segan, ambil aje. Kalau nak kasi kredit, kasi. Kalau tak nak, tak mengapa. Untuk enjoy aje.

One Target! Header SINI

A Little Love Header SINI

Beautiful Days Header SINI

The Fallen Angel Header SINI

p/s : paling suka dengan A Little Love Header tu~ comelnya Sakura & Syaoran! One Target tu pun suka gak! hehe~ *masuk bakul angkat sendiri*

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

31 book page(s) ♥:

maz azura said...

awak2....kite ambik yg ad dak hello kitty tu leh x?tp kite tukaa tulisan je wane biru ke pink leh takkkkk plzzz =(

Haruno Hana 하나 said...

hello kitty? owh.. nak kaler pink? ok~ jap g hana kasi link ^_^

maz azura said...

thanxxxx done...ala awak =)

Haruno Hana 하나 said...

welcome~ :D

O CIKTEDDY said...

ni bukan simple..ni tahap cun lorh!haha pdai ye buat..gune ape ni?

Haruno Hana 하나 said...

CikTeddy : haha? cun eyh? ^_^ hana guna photoscape je.. x pndai photoshop.. pastu website ni nk erase background tu :) http://pixlr.com/editor/

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

cantik!!huhu..guna photoscape ek?kite pun guna tu je,tp xsepandai ni..uhu...nnti wat tuto hilangkn bakground blkg leh?hihi...^_^

Haruno Hana 하나 said...

Kaisara > ni pun hana belajar dr org ^_^ totorial? tak pandai la.. hehe.. hana guna tuto kat blog Kak Lyssa aje.. hilangkan background camne tu? cuba beritau detail, mana tau hana ada jumpa ke tuto hilangkan background tu.. nak hilangkan background apa? ^_^

misz uzmy said...

waahhh cantik...awk kita nak boleh x..???coz kita xde header..tetiba berkenan lak header cun ni... boleh???

Haruno Hana 하나 said...

misz : amik aje~ hehe~ ^_^ no hal punya~

Diyana Norman said...

wah pandainyer awk ngedit... =)

Haruno Hana 하나 said...

Diyana : takde la pandai pun.. just erase background & letak tulisan aje ^_^

✖wani ✖☻music ♫lovers☻ツ said...

huhu..cantek2 ! tenx 4 sharing ^__^
share share la lg ye...heheee ;)

Haruno Hana 하나 said...

welcome ^_^ insya-Allah ada msa & idea akn buat lagi.. hehe~

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

ouh..hilangkn background putih kt blkg..mksudnye jd transparent...ke ape org panggil benda tuh?hihi^_^

Haruno Hana 하나 said...

Kaisara : owh.. okey.. nanti Hana wat tuto.. senang aje.. bila dh siap entri tuto tu Hana kasi link , okey? :)

Search ilmu said...

Nice,,,

sara E a.k.a ct said...

saya suke n jatuh chenta dgn anime cardcaptor sakura:D

Haruno Hana 하나 said...

sara : mereka sgt la comel~ XD

Syazwani Mazlan said...

comelnyeee header dia buat ni :)

Haruno Hana 하나 said...

bolehla buat sikit2 :) baru belajar lg~

AlyNn NyzAa said...

sMuanyA c0mel ~~ rAjin nyEr diE...hUhu :) dA follow cni~

Hanim Irsyad said...

sangat comel.

Nurul Aisyah said...

saya suke yge tu... litle love tu..sesuai untuk blog sy...tp rasanya sy lagi sayang header saya..hehe...but nice header!! I like anime.. :)

Haruno Hana 하나 said...

Aisyah : takpe.. akak tak paksa suruh guna pun ^_^ akak pun minat anime gak :)

Pupel Liyana said...

comelnye :)

Aida Omar said...

cantik je semuanya.. paling comey yang no 1 tu :)

Elyza said...

Cantikk n cute sgt hana :)

hajar hafizah said...

comelnya header. geram je tengok :P

bakal jenazah said...

saya amik satu ya. saya minat anime. minat sangat! thanks.

Lee Schia said...

sy amik 1 ye...tq..

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)