Tuesday, April 2, 2013

380#Ai no Kotoba ~ [Freebies] Image Menggantikan Post A Comment 1


Kali ni nak bagi freebies boleh tak? :D Hana rasa dah berbulan-bulan juga since my last freebies :) Kali ni Hana nak bagi freebies image untuk menggantikan perkataan Post A Comment. Macam kat kotak comment blog Hana ni :)

Tutorial nak tukar perkataan Post A Comment kepada Image? Klik SINI :) *pinjam link tutorial Kak Lyssa*

Silakan ambil ya freebies ni kepada sesiapa yang berminat :) Jangan malu jangan segan (^_^)













Kesemuanya ada 11 pilihan warna untuk dipilih. Pilihlah ya mana yang berkenan tu :) He he.

BEWARE : Dilarang sama sekali untuk mengaku freebies ini merupakan freebies ciptaan anda. Jika nak copy, sila kreditkan kepada Hana. Terima kasih :)

Till then.
Wassalam.

8 comments:

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)