Thursday, April 18, 2013

406#Ai no Kotoba ~ Koff Koff!


Eletrik still ada, alhamdulillah. Tak tahulah kerja-kerja selenggara tu nak start bila.

Tapi...


Bangun pagi tadi, tekak dah sakit. Sekarang, kaki dan tangan dah lenguh-lenguh, rasa sejuk semacam aje. Kepala pun rasa berat. 

Nampak gaya macam nak demam aje (-__-)

Nasib baik tak selesema sekali. Alhamdulillah.

Sabarlah hati, sakit kan penghapus dosa kecil. Tapi harap sangat demam tak melarat sampai esok dan lusa. Sebab sepatutnya Hana join baking class dengan kawan Hana kat KB esok dan lusa. Insya-Allah boleh join.

Nak pergi tidur. Nanti Hana balas balik kunjungan.

Till then.
Wassalam.

14 comments:

  1. Oh memang musim demam sekarang ni. ambil langkah-langkah precaution and get enough rest.

    ReplyDelete
  2. Rajin2 makan ubat. Semoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  3. insyaallah kalau makan ubat and rest well. boleh baik kejap je tu :D

    ReplyDelete
  4. Semoga cepat sembuh.. kak Hana minum air banyak2.. :)

    ReplyDelete
  5. kesiannya..sekrg cuuaca tak menentu...sekejap panas,..2,3 hri kemudian hujan dtg ....penyakit mudah merebak bila cuaca tak menentu...cepat2 jumpa doktor ..takpon makan ubat..nak belajar pon selesa :)

    ReplyDelete
  6. BYK YG SAKIT SEKARANG..CUACA X MENENTU LA NI..HUHU

    ReplyDelete
  7. get well soon hana. minum air byk byk. :)

    ReplyDelete
  8. semoga cpt sembuh.. sy pn rasa nk demam jgk ni... huhuhu

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)