Monday, April 22, 2013

410#Ai no Kotoba ~ Bintang Timur Untukku #Random



Fatih Seferagic sebagai Al Fateh b. Fathurrahman.
Heliza Helmi sebagai Aya Sofia bt. Muhammad.

Siapa? Untuk apa?

Sekarang Hana tengah usahakan manuskrip ni :) Baru sampai Bab 6, muka surat 49. Dua orang ni bayangan watak oleh Hana aje. He he :D 

Ingatkan nak tumpu pada yang ni aje. Insya-Allah. Kalau terkena writer's block untuk Bintang Timur Untukku, terpaksalah beralih kepada manuskrip lain pula.

Alhamdulillah. Setakat ni semuanya berjalan lancar. Cuma jari asyik sakit-sakit aje sebab tak biasa lagi guna on-screen keyboard. Hana guna on-screen keyboard masa nak guna spacebar aje :) Hee~

Terfikir untuk publish kat blog e-novel Hana lepas buat Bab 20. Insya-Allah. Sekurang-kurangnya ada banyak bab spare. Target kali ni lebih daripada 400 pages Microsoft Word. Insya-Allah.

Moga Dia permudahkan. Aamin.

Till then.
Wassalam.

7 comments:

  1. wow !! kak Hana tengah buat penulisan e-blog.. bestnya...
    Mohon lah share.. boleh baca :)

    ReplyDelete
  2. tajuk tuh mcm best je kan.hee.pape pon good luck ye hana ^_^

    ReplyDelete
  3. wahh, best nya. teringin nak baca pula. :3

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya akak. Keep it on :D

    ReplyDelete
  5. sape fateh tu. muke mcm zain saidin je. hee.

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)