Thursday, April 18, 2013

405#Ai no Kotoba ~ Tak Ada Eletrik?



Tengah hari kelmarin dapat notis daripada TNB. Oh, rupanya mereka nak buat kerja-kerja penyelenggaraan  pada 17 April. Bermula jam 11 AM dan dijangka siap menjelang 6 PM. Macam tu lah alkisah notis putih tu.

Mulalah caj laptop dan phone dengan gigihnya malam tu sebab nak prepare awal-awal sebelum eletrik tak ada. Tunggu punya tunggulah pagi semalam, eh? Eletrik still ada?

Tak jadi kot.

Petang semalam pun hujan turun. Pasal cuaca kot tak jadi. Takleh bayangkan mereka buat kerja-kerja penyelenggaraan masa guruh tengah berdentum kat langit tu.

Hari ni? Tak tahu. Kalau jadi, alamatnya tak onlinelah sampai ke petang. He he. Sebab kat rumah Hana kitorang guna wireless. Caj laptop penuh sebab nak sambung tengok anime aje. He he.

Kalau Hana boleh online petang ni, Hana singgahlah kat blog korang. Insya-Allah. Nak jejak balik bloggers yang sudi beri komen untuk entri-entri Hana. Yang mana kerap beri komen tu, Hana masukkan link blog diorang kat blog list. Senang nak jejak balik. Terjahlah mereka juga ya?

Till then.
Wassalam.

5 comments:

  1. Kan best kalau dorg buat kerja tu malam-malam, tak menganggu kita nak online, tapi kalau malam nanti panas pula nak tidur =.="

    Okay lah mcm tu nak kena rajin comment blog ni lah ya.

    ReplyDelete
  2. bagus lah, kalau takda elektrik kena bagitau awal2. kalau kat sni, tak pernah bg tau pun. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Selagi ada waktu untuk online, silalah online puas2. hehehe

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)