Wednesday, April 17, 2013

402#Ai no Kotoba ~ Gembiranyaaaa :D



Alhamdulillah!

Dua berita gembira kot. He he :D
Alhamdulillah, berjaya juga Hana siapkan manuskrip yang ingin dihantar ke Kaki Novel. Harap-harap dapat publish sebagai my second novel :) I put many efforts in this second manuscript. Insya-Allah. Kalau dah tertulis sebagai rezeki, manuskrip itu akan diterbitkan juga. Aamin.

Kedua, dah dapat balasan e-mel daripada Zalora! Ha ha :D Insya-Allah, dapat kupon RM 50 untuk dibelanjakan di Zalora. Lepas baca entry NI di blog Mama Mia, terus tertanya-tanya. Sebab makin lama makin ramai bloggers bercerita mengenai kupon RM 50 yang diterima daripada Zalora. Rupa-rupanya ini antara marketing strategy oleh pihak Zalora yang membabitkan para bloggers. 

Dah lama survey sehelai blaus ni kat Zalora. Insya-Allah, harap-harap adalah rezeki tu. He he :D

Till then.
Wassalam.

11 comments:

  1. Pernah ada novel published there ke?
    Good luck by the way, menarik juga boleh dpt coupon RM50, peluang dpt tu still terbuka lagi tak? x)

    ReplyDelete
  2. @Condoriano yes.. under Kaki Novel :) novel belasahan aje.. Lovin' You is the title.. kalau berminat ngan kupon Zalora tu, boleh ke sini ^^

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/03/shopping-di-zalora-malaysia-dengan.html

    ReplyDelete
  3. wah..novelis.. ^^ salam kenal..hehe..kita dlu ad jjuga cita2 nak jadi novelis..lepas tu malas..haha.. terkubur aja la..buat cerpen ja reti..ehehe..

    zalora free coupun? hehe..wanna try la usha link kat atas tu..hehe

    ReplyDelete
  4. Wah untungla buat novel ! Teruja. Btw, zalora pernah sent emel kat sy, bila sy dh setuju, senyap pula. Kupon entah kemana. Harap akak x jd macam sy. Blogger lain memang byk dh berjaya :D

    ReplyDelete
  5. tahniah..bakal terbit nonel nnt.... :D n tahniah juga nnt dapat g shoping kat zalora.... baju apa yg berkenan sgt tuu ??

    ReplyDelete
  6. wah.. congrates. Tak sabarnya nak nantikan kemunculan novel dia.

    ReplyDelete
  7. wahh.. best la dpt kupon dari zalora!

    ReplyDelete
  8. ehh nk jugak emel kat zalora.. ada emel ? hihi

    ReplyDelete
  9. nanti nak try jugaklah mintak coupon kat zalora. hehehe.

    ReplyDelete
  10. Tahniah untuk kedua2nya....
    Haaaa.... kan dapat tu Zalora punya voucher... =D

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)