Sunday, April 28, 2013

416#Ai no Kotoba ~ Pelajar Perempuan & Tan Sri



Boleh baca tak? Malas nak taip :P He he.

Terfikir kisah macam ni dua hari lepas. 

Kita hanyalah hamba Allah yang hina. Mengemis pahala dengan melakukan suruhan-Nya dan meninggalkan larangan-Nya dari sehari ke sehari sebagai bekalan ke syurga-Nya.

Pernah tengok gambar Keukenhof Park di Holland? Subhanallah! Tersangat cantik kan? Itu baru tengok gambar, belum tengok live lagi. Kalaulah Keukenhof Park di dunia sudah secantik itu, apatah lagi gambaran indahnya syurga ciptaan Ilahi :)

Peringatan untuk diri sendiri dan kalian juga :)

Till then.
Wassalam.

4 comments:

  1. betul tu, kena jaga bergaulan dan jgn bebas sgt nak sentuh2 lelaki mcm apa. hehehe. belum pernah lagi tgk keukenhof park kat holland nti google.

    ReplyDelete
  2. Sebelum komen entri ni, dah search dulu Keukenhof Park tu. Wah ! Memang cantik lah.Dengan warna warni nye.

    Yela zaman sekarang ni, laki pompuan main tepuk tampar, biase je. Ishh ! Ain punya kawan pun ada yg macam tu. :(

    ReplyDelete
  3. hi, jom join....tumpang lalu yeaa...hehe

    http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-artisamess.html

    ReplyDelete
  4. alangkah indahnya kalau kat malaysia ada park macam itu kan..huhu.. mmg hari2 nak pergi sana.. :)

    betul2..bagus cerita tu.. ^^ tak kisah pangkat ..kena juga ikut agama

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)