Tuesday, April 30, 2013

418#Ai no Kotoba ~ Thanks For Being Born, Mama! ♥



There're lots of words I wanna say to you.
You're the best girlfriend of mine.
You're the best cook for me.
You're the most supportive woman I ever had.
You're the most loving woman to me.
You're the sparkle star in my dark days.
You're the shining sun in our home sweet home.
You're my everything!
Thanks for being born, mama!

Selamat hari lahir yang ke 43, mama! Still awet muda gitu :3

Kakak tahu kakak banyak buat salah, degil, tak dengar cakap mama sepanjang hampir 19 tahun kakak bernafas di bumi Allah ini, but I'm totally sorry! 

Masa Teacher Husaini cerita masa beliau melahirkan anak sulungnya, rasa kagum, takut dan sedih mula terasa. Terfikir, macam tu ke masa mama lahirkan kakak dulu, your first child ever. Then, teacher kata ianya memang pengalaman yang menyakitkan but it's something to be cherished forever. The precious moments to all the moms in this world!

Selamat hari lahir sekali lagi. Kakak sayang mama, even malu nak tunjuk. He he. Thanks for being born and thanks for being the best mom, girlfriend, adviser, ustazah all in one to all of us! 

Alhamdulillah.

Moga mama panjang umur dan sentiasa loving dan bahagia dengan abah :) Mama dan abahlah pasangan paling romantik bagi kakak sepanjang hidup kakak.

Till then.
Wassalam.

8 comments:

  1. happy befday kepada mama hana.. :)
    # yg bdk kecik dlm gmbr tu adik hana ke?..muke mcm hana la..hehe :)

    ReplyDelete
  2. hapy besday mama... muda lagi tuu... mg terus sihat walafiat

    ReplyDelete
  3. Anak sulong ke ? =D happy birhday to ur mama. :)

    ReplyDelete
  4. maaf lambat ucap..hehe..jangan marah ya..

    selamat ulang tahun yg ke 43..
    hehe..
    moga kekal awet muda,bahagia dan dimurahkan rezeki amin..
    Hana kena belajar rajin2..hehe :)

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)