Friday, April 5, 2013

385#Ai no Kotoba ~ Hari Terakhir | 14032013


Teringat.

Teringat hari last Hana kat KMKN yang lepas :) 14 Mei 2013. Tepat pukul 1.30 PM, habis aje kertas Kimia 1, maka sahlah kami batch ke-9 FIST UniKL SPT sebagai bekas pelajar di Kolej MARA Kuala Nerang. Happy sebab dah habis foundation (our foundation will be really over once dah habis praktikal) dan dah boleh balik rumah cuti tapi sedih juga. Sedih sebab nak tinggal tempat yang dah 10 bulan jadi rumah kedua kami :) We miss you, KMKN. 

And here the pictures are :

Yang ni, teman Along jumpa ehem ehem dia :) He he. Kalau nak buat jahat, memang Hana siar dah gambar diorang tu. Tapi takleh. Kang ada jugak yang kena bebel (-__-)

Lama gak kitorang borak. Along bagi nasihat sekali dengan mengutuk. Memang nak kena (-__-) Jagalah bila dah jumpa balik. Sibuk kacau mereka sebenarnya :P Ha ha ha!


Dan petang tu dalam pukul 5.30, kitorang ramai-ramai keluar. Lepas serbu CIMB dan kedai kek D'Bagus, kitorang pergi makan cendol dan ABC :) He he. Dalam lapan orang semuanya. Cuma takde gambar semua orang :) He he. Tak jumpa kat FB :P


Hana minum cendol pulut. Best x) Tambah-tambah dalam cuaca panas macam ni. He he :D Nampak tak gambar kartun owl kat sebelah tu? Yang tu cupcake :) Hana beli untuk si Neesa kecik memandangkan mama, abah dan Neesa akan sampai tengah hari esok (Jumaat).



Kitorang sampai kolej dalam pukul 7 lebih. Sempat lagi snap gambar kat depan Dewan Badlishah. Nanti rindu pula kat dewan besar ni :) He he. Sungguh! Rindu kolej ni :) Rindu suasana sekitarnya.



Ha ha! Konon-konon nak posing. Tapi kekok sebenarnya tu :P He~ Kitorang ambil jalan belakang rumah felo. Kawasan belakang tu cantik. Cuma ambil masa sikitlah nak sampai blok kediaman kalau nak banding jalan depan surau. Snap-snap jugak kat sini.


Yang ni Bella (tudung kuning), Fini (tudung kelabu) dan Nad (tudung purple). Ada yang dah balik sebelum kami :) Nampak tak suasana kat belakang tu? Yang tu padang. Yang ni masa kitorang jalan kat kawasan belakang rumah felolah ni :)

Rindu kolej :)

Till then.
Wassalam.

8 comments:

  1. Sy ade gak mohon UNIKL. Moga dapat ke sana.. Hehe :). Btw, ais krim pulut tu best. I terliuqq

    ReplyDelete
  2. Cepatnya Hana habes!! setahun je ye dekat uniKL tu?? wah, sempat temankan abg, jumpa bakal kakak ipar..hehe.. :)

    ReplyDelete
  3. Sweet memory~mmg indah utk dkenang kan~eii comeynye cup cake tuh, mcm cik adik jugak! hee

    ReplyDelete
  4. Salam saya ada buat permohonan untuk foundation unikl dan result saya septutnya kluar 18 hb 4 hrituu tetapi smpai sekarang sya check still in process..sya bingung adakah permohonan sya dterima atau tidak..harap kak hana dpt bantu

    ReplyDelete
  5. Salam, saya ada membuat permohonan untuk foundation unikl dan result saya sepatutnya kluar 16 hb 4..tetapi sampai skarang saya check still kata in process..sya bingung adakah peemohonan sya diterima @ tidak..harap kak hana dapt membantu

    ReplyDelete
  6. @Auni mohon call CFS..sbb mungkin application banyak sgt.. leh check no CFS kat admission.unikl.edu.my

    ReplyDelete
  7. @strawberrycupcakeyummy mohon call CFS..sbb mungkin application banyak sgt.. leh check no CFS kat admission.unikl.edu.my

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)