Saturday, April 20, 2013

407#Ai no Kotoba ~ Weekend Time!



Happy weekend!

First of all, nak ucap terima kasihlah kat yang pesan kat Hana suruh makan ubat, rehat, jaga diri baik-baik dll. He he. Terima kasih banyak-banyak tau! Alhamdulillah, makin sihat. Cuma tekak ni perit sikit aje lagi.

Dua hari lepas kot, lepas Hana post previous entry, sekali lagi keyboard meragam. Demam sekali dengan tuan dia agaknya. Spacing rosak balik :/ . Bayangkan laptop, netbook atau komputer tanpa boleh guna spacebar? Terseksa you (T__T) So, nak jadi ceritanya, netbook tersayang ni Hana gunakan untuk habis tengok Durarara!! aje. He he. 

Jadi macam ni kalau tak leh guna specabar :

1. SpacingTakBolehGuna
2. Spacing..tak..boleh..guna..

Nampak tak? Nampak tak? Terpaksalah Hana balas komen dan mesej kat FB macam tu (T__T) Twitter aje boleh guna kat phone sebab awal-awal lagi Hana delete FB dalam phone tu. Buat semak aje. Ha ha.

Dan, hari ni boleh guna balik. He he. Harap-harap bertahan lamalah sikit spacebar ni. Dah cakap kat abah, nak beli keyboard ngan USB tu. Ada ke abah kata lepas PRU13? Banyak cantik (>__<) Lambat lagi tau PRU13 tu! He he. Mana taknya, abah sibuk sikit minggu depan. Sibuk ngan sekolahlah (-__-) Nasib, nasib.

Tapi mama dah kata, insya-Allah Khamis minggu depan dah boleh pergi cari keyboard tu kat KB Mall. Hana pun dah lama tak pergi. He he.

Dear spacebar, tolonglah bertahan paling lama dua minggu lagi, okey?

Till then.
Wassalam.

12 comments:

  1. cuba try guna floating keyboard.. tapi, leceh sikit la kot...

    ReplyDelete
  2. ahahhaha..kak ima penah lalui situasi nie. paham sangatlah (^_^)

    ReplyDelete
  3. Sabar ye kak, nanti boleh beli baru. Btw, blog kak Hana ringan je. =D. Kak Hana, nak tanya sikit pasal uniKL. Foundation tu kan, 1 tahun 2 bulan, masa tu dah kena buat pinjaman or belum ?

    ReplyDelete
  4. @aein safinah hehe..thanks.. takyah buat lagi..lepas masuk baru buat :)

    ReplyDelete
  5. @Haruno Hana 하나 Nak tanya lagi ni akak, kiranya dalam masa 1 tahun 2 bulan tu, kita dah ada pinjaman la ? Sorry la banyak tanya

    ReplyDelete
  6. macam mana keyboard boleh rosak nie.... haha.. sabor jelah..

    # lamanya nak tungg PRU13 , ada dalam 2 minggu lagi..

    ReplyDelete
  7. Guna On-Screen=Keyboard la..
    Tapi tersangatlah lesceh.....

    ReplyDelete
  8. beli baru la lappy..hehe.. betul guna floating/on screen kyboard.tp mmg menyampah tau..

    ReplyDelete
  9. Oh happens to me once, And I use on screen keyboard but sebab leceh stop guna laptop then esok tu tgk tiba-tiba dh okay, miracle pula.

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)