Monday, April 15, 2013

400#Ai no Kotoba ~ Hlovate Is Back! The Anthem!


Tengah syok scroll News Feed, nampak Cik JS post gambar ni kat page Jemari Seni. Apa lagi, menjerit sakanlah! K tipu. Tapi excited tu memang adaaaaaaaaaaa! Dah lama Hana tunggu Anthem ni publish, baru tahun ni ada. Rezeki baru ada. He he :)


Judul : Anthem
Penulis : Hlovate
Penerbitan : Jemari Seni Sdn. Bhd
Harga : Sem. Malaysia -> RM 24, Sabah/Sarawak -> RM 26

Hana start minat Hlovate ni lepas baca [tunas]. Masa tu tak publish lagi. Baca yang kawan Hana si Najwa yang dengan gigihnya pergi print daripada blog Hlovate sendiri. Sejak hari tu tangkap chenta dengan semua karya Hlovate. aA+bB, Gurindam Jiwa, 5 Tahun 5 Bulan, Contengan Jalanan, Versus, Ked's Story, Rooftop Rant. Memang minat semualah! :D

Mengikut Cik JS, Anthem ni boleh didapati di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2013 ni. Bagi yang tak dapat nak pergi, boleh order online start 26 April 2013 dengan JS sendiri. Jangan lupa dapatkan Anthem!

Si penulis misteri, Hlovate. I really love her novels! Yup! Hlovate seorang perempuan dan pernah menuntut di luar negara. JS sendiri ada beritahu yang Hlovate merupakan seorang perempuan cuma identiti sebenar masih lagi dirahsiakan. Hlovate is really inspiring!

Selain Anthem, boleh dapatkan Hlovatinta juga. Hlovatinta yang menghimpunkan kata-kata Hlovate. Memang suka dengan setiap quote Hlovate dalam novel-novel beliau. Too inspiring :)


Hlovatinta ni pula cuma RM 10 :)

Kepada peminat Hlovate dan peminat novel, jangan lupakan dapatkannya!

Till then.
Wassalam.

13 comments:

  1. kita tak berapa kenal sangat Hlovate nie..hhuu..nanti kita nak google..hehe

    ReplyDelete
  2. yang misteri nilah orang nak sangat tau kan?

    ReplyDelete
  3. hari novel versus. akak, mc tak tahu who actually Hlovate. misteri.

    ReplyDelete
  4. so far,novel aa+bb tu je yg dah baca...not bad gak la..
    nanti nak try baca novel dia yg len pulak hehe

    ReplyDelete
  5. arghh!!! hlovate!! agak2 siapa lah dia kan .. huhu

    ReplyDelete
  6. salam..=)

    lum pernh dgr lgi name tu..

    nmpk sgt kurng bce bku2 mcm ni..heeee

    ReplyDelete
  7. tak kenal sgt dgn hlovate ni. hehe.

    ReplyDelete
  8. yes, finally. new novel!!
    saya pun minat gak ngan hlovate ni. habis segala koleksi buku dia saya dah baca. haha.

    ReplyDelete
  9. yes, finally. new novel!!
    saya pun minat gak ngan hlovate ni. habis segala koleksi buku dia saya dah baca. haha.

    ReplyDelete
  10. Bila baca post ni, teringat kat kawan, dia pun memang gila sangat denagn Hlovate ni.

    ReplyDelete
  11. jyeahh... suka hlovate gax.. tunas bestt!! aA+bB un besttttt!! waaa.. dah ada y terbaru.. thanks infonyer hana..*EXCITED*

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)