About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Monday, April 22, 2013

410#Ai no Kotoba ~ Bintang Timur Untukku #Random



Fatih Seferagic sebagai Al Fateh b. Fathurrahman.
Heliza Helmi sebagai Aya Sofia bt. Muhammad.

Siapa? Untuk apa?

Sekarang Hana tengah usahakan manuskrip ni :) Baru sampai Bab 6, muka surat 49. Dua orang ni bayangan watak oleh Hana aje. He he :D 

Ingatkan nak tumpu pada yang ni aje. Insya-Allah. Kalau terkena writer's block untuk Bintang Timur Untukku, terpaksalah beralih kepada manuskrip lain pula.

Alhamdulillah. Setakat ni semuanya berjalan lancar. Cuma jari asyik sakit-sakit aje sebab tak biasa lagi guna on-screen keyboard. Hana guna on-screen keyboard masa nak guna spacebar aje :) Hee~

Terfikir untuk publish kat blog e-novel Hana lepas buat Bab 20. Insya-Allah. Sekurang-kurangnya ada banyak bab spare. Target kali ni lebih daripada 400 pages Microsoft Word. Insya-Allah.

Moga Dia permudahkan. Aamin.

Till then.
Wassalam.

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

7 book page(s) ♥:

Faeytynn Zayn said...

wah nak nak bace kak hana

Nurrul said...

wow !! kak Hana tengah buat penulisan e-blog.. bestnya...
Mohon lah share.. boleh baca :)

anak ayah said...

tajuk tuh mcm best je kan.hee.pape pon good luck ye hana ^_^

MarnieyZ said...

wahh, best nya. teringin nak baca pula. :3

aein safinah said...

Semoga berjaya akak. Keep it on :D

9n0L4 said...

sape fateh tu. muke mcm zain saidin je. hee.

izan mama mia said...

wah..gd luck yer hana

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)