About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, April 30, 2013

419#Ai no Kotoba ~ Tukar Header :)


Hana dah tukar header! He he :) Just edit sikit. Crop gambar Dear Diary tu daripada header lama kemudian paste kat header baru :) Malas nak buat banyak lagi. Padan camtu aje dulu :)

Kat bawah ni header baru :)


Yang ni pula header lama :)


Simple aje kan dua-dua? 

Untuk header baru tu Hana guna Kmkie font untuk Hana Says dan Valentine In Love font untuk quotes tu. Kenapa Hana Says? Sebab Hana terfikir untuk guna domain sendiri dengan nama hanasays.com. Insya-Allah, kalau ada rezeki :) Tengah fikir lagi nak kekal guna blogspot.com atau domain sendiri.

hanasays.com juga sebab Hana tak dapat decide lagi nak guna haruno-hana.com atau hanazuria.com :P He he. Dua-dua bermakna untuk Hana tau? Too precious :)

Oh ya! Setakat ni semua freebies dan header yang Hana buat Hana guna Photoscape aje. Tak boleh nak download dan guna Photoshop. Insya-Allah, one fine day. He he :D

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

9 book page(s) ♥:

Syeda Ehasz said...

Simple but nice sis ^^,

Nurul Amanina said...

aah betul tu, simple tapi cantik mata memandang hihi. saya ada photshop tp nak guna pulak tak pandai. hehe photoscape aje la hihih

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

comel la. . :) ssuai dgn blog nie. . :)

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

comel la. . :) ssuai dgn blog nie. . :)

Norhaizam Mustaffa said...

Cantik2. Suka kata2 kat header tu. =D

Lissa LaLissa said...

niiceee~ ^^

Nana Liena said...

erk..kita baru perasan berubah lepas Hana letak bfore n after ...huhu..tapi signboard tu comel..ada rama2 berterbangan..hehe

Cik JariManis said...

CJM x perasan pulak hana tukar header..anyaway comel! ;)

Nurrul said...

Dah lama Nurrul tak buka blog.. baru datang hari ini banyak dah yg berubah... header domain sendiri.. bestnya.. simple looks nice :D

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)