Saturday, April 7, 2012

225#Ai no Kotoba ~ Sebab Saya Tak Sempat BW Dll


Macam yang Hana ada beritahu sikit-sikit dalam entri yang lepas-lepas, Hana makin kurang masa untuk blogwalking, balas shout korang dll lagi. It's true yang korang boleh kata Hana online hampir 24 jam sehari. Tapi still tak boleh buat semua tu kan? Kenapa eyh? Sebenarnya Hana sibuk siapkan order felt craft ni. Hana nak siapkan semuanya sebelum pergi berkhemah minggu depan. 3 hari 2 malam woo~ Insya-Allah boleh online kat sana sebab boleh cilok netbook dan broad band Cikgu Naiemah kejap. Ha ha. Dah biasa buat macam tu. Cikgu tak kisah pun. Malas nak bawak netbook sendiri, kang tak pasal-pasal hilang tak ke naya?

Jadi, Hana nak minta maaf sangat-sangat pada sesiapa yang datang blogwalking, tinggal shout, follow dll kalau Hana tak sempat balas semua tu. Sorry sangat-sangat. Insya-Allah, Hana akan balas bila ada masa lapang. Oh ya! Kalau korang nak Hana follow balik, korang WAJIB ada Follower Widget. Jadi, pengguna Blogskins atau template lain-lain yang tak boleh add gadget ni, Hana minta maaf sebab tak boleh follow korang. Nak unfollow Hana? Go ahead. Sebab memang Hana tak boleh nak refollow korang. Kalau nak tahu kenapa, baca entri INI

Bukannya apa, sebab ada sesetengah blogger yang paksa follow balik. Hana dah cakap, tak boleh follow kalau tak ada Follower Widget, tapi ayat macam nak marah aje. Memang Hana tak boleh buat apa-apa.  Hana ucapkan terima kasih pada yang faham dan tak marah pasal ni. Thanks juga sebab still sudi follow Hana. Thanks a lot :)

Jom cuci mata tengok gambar kat bawah pada sesiapa yang sudi. He he. Gambar hasil tangan Hana yang keras macam kayu. Chill~ (^.^)v


 Brooch~ B-)

 Eh? Anak dan ibu punya kepala? Ha ha :D

 Awal-awal cakap, ni bukan ori design from Hana. Cilok Kak Mia punya. Thanks Kak Mia izinkan Hana cuba buat (^.^)v *abaikan tangan kasar tu*

Simple Purse~ lalala~ ni design sendiri.. Simple aje kan?

Hana kena banyak belajar lagi ni. Jadi makin baik dan buat design sendiri. Alhamdulillah, hasil jual felt craft ni dapatlah income sikit-sikit. Tak payah asyik mintak duit dengan mama dan abah aje. Tapi kalau mereka dah nak kasi, Hana ambil aje. Rezeki, rezeki. Ha ha. 

25 comments:

  1. Cool la kraf tue!!
    Keep it up!
    boleh buat bisness nie!! XD

    ReplyDelete
  2. @Razil Tahirhaha.. boleh la wat bisnes kecik2.. thanks ^_^

    ReplyDelete
  3. Hehe takper , Mai tak kisah pun pasal follower tu ! <3

    Waaa~~ comelnye craft Kak Hana tu! Nak satu! hehee XDDD

    ReplyDelete
  4. @D' Black Writerhaha :D akak bleh je follow Mai.. dh follow pun.. nak satu? wat sendiri :p

    ReplyDelete
  5. tak kisah pun..pasal follower tu...lgpunkan hana mmg dah follow blog HEARTBOOK..hehe...ni blog untuk experiment belajar blogskin je ^^

    BTW,lgpun bru berjinak2 nak belajar guna blogskin ni...
    Hana tau tak mcm mana nk letak widget follower kat blogskin ni ? kalau tahu..mintak tolong ajarkan..and dengan mcm mne nk letak post a comment kat blogskin ni ? hari tu dah try..tp tak menjadi..

    #TQ...:)

    ReplyDelete
  6. Tapi hana sempat lagi nak komen dan singgah blog sy.. terharunye.. tenkiuuuu

    hana, pasal follower widget tu kan. bila bgtau xleh nk follow sebab xde follower widget, insist jugak nk sruh kite follow guna button yg ada.. xpaham ke yg kita bgtau? huhu

    ReplyDelete
  7. @aisyahaha.. sbb biasanya update kt blog Chipmunk awal pagi.. sempat la nk singgah ^_^

    tu la, dh kata xleh follow.. dh cakap2 baik2 dh tu.. x faham gak.. aiyoo

    ReplyDelete
  8. cantik hana buat... kreatif... :)

    ReplyDelete
  9. hasil tangan hana berbakat lah... ehehhee xD

    ReplyDelete
  10. @Masz Sidekthanks Kak Masz :D Hana bru aje belajar wat ni..

    ReplyDelete
  11. @shar90haha.. boleh la.. shar lak pandai wat doodle.. :)

    ReplyDelete
  12. Wowww, lawa lawa. chayoook.Utamakan yang lebih utama (:

    ReplyDelete
  13. er, manusia memang macam2 ragamkan hana..huhu..

    wah, cantiklah felt craft ni..:DDD

    ReplyDelete
  14. hana jual ke? berapa satu? eeeee nak free boleh??? :D

    ReplyDelete
  15. @Teenager Housemaidbanyak udang banyak garam, banyak orang banyak ragam... chewah! berpantun lak XD

    ReplyDelete
  16. @lisaha'ah.. jual.. mana bleh free :p hehe..

    ReplyDelete
  17. comeynyo bunga ros tu! wat so ko sy hana. :P

    ReplyDelete
  18. Wah! dah lama tak cuci2 mata kat blog Kak Hana. Nampak lain and...Terasa macam merada di angkasa. Lalala~ =)

    ReplyDelete
  19. it's ok la hana kalau tak dpt nk bw.. ckj pun macam hana juga.

    wah.. ckj pun pernah terdetik juga mau buat felt crat ni.. tapi tak tau nak belajar kat mana. hana belajar kat mana? huhu...

    comel la purse tu... wah2.. lepas ni boleh la ckj tempah kat hana ea? bolehkan? hehehe..

    ReplyDelete
  20. @Cik Kay Jue haha.. bleh je nk order :p kalo nk belajar, hana inform kat blog CKJ ^_^

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)