Thursday, May 16, 2013

450#Ai no Kotoba ~ [Freebies] Running Man - New, Now, Past


Dah lama Hana tak beri freebies kan? Kali ni macam rajin pula :P Ha ha. Untuk freebies ni, Hana jadikan watak-watak dalam Running Man sebagai top actors and actress :P Semua gambar doodles asal Running Man ni Hana ambil daripada SINI, cuma ubah sikit untuk jadikan sebagai freebies.

Freebies ni untuk tukar Home, Older Post dan Newer Post kepada bentuk gambar. Nak tukar? Boleh tengok tutorial di SINI. Kalau dah tukar kepada gambar dan nak tukar aje gambar tu, tinggal replace link ajelah ya?

Sudi-sudikanlah tengok freebies yang tak seberapa ni. He he :D Klik aje pada imej atau link bawah imej untuk dapatkan link imej!

Running Man - Gary



Running Man - Ha ha




Running Man - Jae Suk




Running Man - Ji Hyo




Running Man - Jong Kook




Running Man - Kwang Soo




Running Man - Ji Suk




Panjang lak entri kali ni dengan gambar (-__-') Sebenarnya nak letak tiga imej in one row, tapi tak dapat. Terpaksalah buat macam ni. He he :)

Till then.
Wassalam.

7 comments:

  1. hehe..suka yg pakai spek tu..cantik..

    ReplyDelete
  2. Omeynyerrr. Yg domo tak da ke ? hehe

    ReplyDelete
  3. wooww. .comelnya. .akak mnt runningman? sy mnt gk. .ehe :D

    ReplyDelete
  4. Asiih ,comelnya.....hehe.. Nurrul tak tengok lama dah running man nieh..

    ReplyDelete
  5. Kalau kucing akak lagi suka.....
    Hehheheheh..

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)