Monday, May 13, 2013

441#Ai no Kotoba ~ Wifi Down Hari Ni (-__-)



Sad life *sigh*

Lepas aje breakfast, ingatkan nak mula rutin harian. Apa lagi? Blogginglah. Biasanya Hana akan blogwalking, komen entri dan balas jejak sebelum start menulis. 

Tapi hari ni, itu hanyalah mimpi di siang hari.

Daripada pukul 7 AM sampailah 5:30 PM wifi kat rumah ni down (-__-) Tak tahulah kenapa. Boring kot! Biasanya bergantung sangat dengan wifi, tengok-tengok hari ni down. Mula-mula tu fikir sebab hujan lebat dan guruh petang semalam. Ya kot.

Muka dah macam ni sebab kebosanan. Mulalah capai komik Detective Conan yang Neesa sepahkan balik kat ruang tamu. Neesa pun tak boleh tengok Boboi Boy dan Upin Ipin di Youtube pagi tadi.


Mood jadi malas. Menulis pun malas. Nak tengok anime pun malas. Aiyak. Apakah? Ha ha. Sebenarnya Hana tengah re-reading manga Maid Sama. Dah tak ada internet, nak tengok macam mana. Iya dak?

Till then.
Wassalam.

7 comments:

AiSyA LiEzA said...

ahahhah... nsb baik sy punya ok..kalau x.. xtau nak buat apa.. :3 huk3..

Nana Liena said...

hehe.sabar yea Hana..maybe lembab sikit..esok okay le tu..ehhe

Filzah Azzahra said...

haish, incik wife-5 ni. Boleh buat perangai pulak :D

Nurrul said...

MM , Mungkin serve tengah dibaikpulih kot.. esok ok la tuh :)

Nurrul said...

MM , Mungkin serve tengah dibaikpulih kot.. esok ok la tuh :)

ezyra daniel said...

dah lama tak baca komik conan hehe

izan mama mia said...

lor... dia nak rehat kot..aha tapi kalau xder internet mmg xbest..kan

Post a Comment

Recent Posts