Friday, May 17, 2013

453#Ai no Kotoba ~ Peneman Tidur :)



Peneman tidur setiap malam. He he :) Even tidur seorang diri aje dalam bilik, Hana lebih prefer tidur bahagian katil tepi dinding tu :P The other side pulak tempat letak netbook, phone, novel dan sebagainya :P He he.

Semuanya warna pink! He he :D Patung Yaya tu Cikgu Naeimah yang bagi masa pergi Rantau Panjang bulan April lepas, patung cute strawberry baby tu abah beli masa pergi rombongan sekolah abah di Cameron Highlands tahun 2010 dulu (sebenarnya mintak abah beli warna merah, sengaja aje abah beli warna pink biar nampak lebih feminine kononnyalah-_- ), teddy bear tu pula Farah bagi sebelum pergi Kolej MARA Kuala Nerang tahun lepas. 

Around pukul 10 PM tadi, tersedak air dengan teruknya gara-gara abah mentioned pasal kahwin secara tetiba. Dahlah abah buat muka tak bersalah masa anak sulung abah ni terbatuk dengan teruknya. Mama boleh sengih ajelah. Abah pulak bantai gelak (-__-) Ish. Apasal tetiba keluar pasal kahwin ni?

Nak tidur awal malam ni :D Selamat malam!

Till then.
Wassalam.

7 comments:

Nana Liena said...

selamat malam sayang oi..hehe.comel teddy strawberry..kita dah buang semua teddy bear..huhu..

http://ustazlove.com/blog/2011/05/soal-jawab-hukum-menyimpan-patung/#axzz2TZGGgCtT

Haruno Hana 하나 said...

@Nana Liena haha.. tau pasal ni, selidik n tanya ustaz & ustazah.. tapi tak buat hiasan pun .. biasa main bawah katil je.. hee :D lagipun patung2 ni tak besar, tak best peluk.. peluk bantal Nemo aje ^^

Norhaizam Mustaffa said...

Sama la kita Kak Hana. Suka tidur tepi dinding. sebelah letak buku2, fon tab lappy semua. hehe

SyamimiNazifa said...

alahai comel je x]

Nurrul said...

Hehe,, nurrul pun tidur mesti ada peneman.. nbantal busuk , teddy kesayangan.. dgn gambar.. err.. haha..

mesti ada law tidak tak boleh tidur..

Cik Kay Jue said...

wah semua org bagi...

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

smua pink. .comell. . :D sy peluk bntl je. .haha. .:D

Post a Comment

Recent Posts