Sunday, May 12, 2013

438#Ai no Kotoba ~ The Main Problem of Hunger Games Fans



I'm more into Harry Potter and Narnia!

Tapi, memang masalah untuk Hunger Games fans. He he :D Kalau Hana peminat Hunger Games pun tak teringin langsung nak ke setiap District atau join game ni. Melibatkan nyawa. Memang life cost betullah. Dahlah mereka nak seorang aje yang hidup sebagai pemenang Hunger Games ni.

Tapi Hunger Games best! Suka sangat tengok Katniss the heroine of Hunger Games. Rela sacrifice diri sendiri sebab tak nak adik dia jadi mangsa. Dan sedaya upaya dia cuba elak daripada membunuh sesiapa. Tapi, still tak boleh bayang kalau kita kena paksa main game tu. Game yang melibatkan nyawa. 

Menakutkan.

Korang pula suka yang mana satu? 

Till then.
Wassalam.

15 comments:

Aya Aris said...

Aya minat harry potter..paling minat tu..hehe...

Lelaki Ini said...

hahaha. mmg tak mo g hunger games tue. haha

Cik JariManis said...

ehee -..-" satu-satunya yg CJM tahu di situ cuma Harry Potter...Harrry Pootter.. ^..^"

Nana Liena said...

kita rasanya pilih Narnia n HP la..ahaha.. Narnia pun yg pertama ja tgk

Nurrul said...

NURRUL PALING MINAT HARRY POTTER !!..
mencabar betul.. lawan makluk lain..hehe

Norhaizam Mustaffa said...

Kita pilih Narnia :)

marniey zul said...

tak pernah tgk hunger games nti google. hehehe, suka harry potter. :D

Alien Ohsem said...

I wanna go to Hogwarts! #Foreverpotterhead
http://alienfromthepluto.blogspot.com/

AiSyA LiEzA said...

narnia!! hahaha.. :) imagine diri sndiri berlawan..perghh.. ahhaha

izan mama mia said...

narnia ???.. best sejuk tapi takut arr dgn pemaisuri yg garang tuu

Farra Atiqah said...

harry potter dgn narnia,xlayan langsong =_- Hunger game layan la~ hehe im ok

zyma_senpai said...

tak sanggup jugak main game utk hunger game..

nak pergi Hogwarts!! ^_^

Cik Farhana said...

Harry potter..mcm seram je hunger games tuh..huhu

J matahari said...

percy jackson fans... hahah..
mesti nk gi kem halfblood..

J matahari said...

:-)

Post a Comment

Recent Posts