Monday, May 13, 2013

440#Ai no Kotoba ~ Random Topics, Random Chatting


Entri bergambar.

Alkisahnya bermula dengan gambar info pasal anime ni.


Tak sangka komen meleret sampai masuk macam-macam info dah :/ Daripada manners of Japanese, safety in Malaysia, production of anime dan production of films kat negara kita.







Jangan salah sangka :) Hana bukan nak menunjuk sebab saling komen in English. Banyak lagi grammar mistakes and such but I think I wanna give some good tips in learning English dalam next entry. Insya-Allah. Walaupun diri sendiri masih banyak perlu belajar, apa salahnya bagi tips untuk sama-sama belajar ya tak?

Semua orang boleh belajar. Kita bermula dengan A, B, C dan 1, 2, 3. Jadi, pakat-pakatlah kita belajar ilmu yang ada di dunia ni.

Till then.
Wassalam.

7 comments:

  1. salah stu cara nak improve grammar..kalau x..mmg x kn improve2 la.. hahaha :)

    ReplyDelete
  2. Terbaik lah Kak Hana. Hehe. Bagi lah tips belajar english tu. Teringin nak tahu. =D

    ReplyDelete
  3. wahhh , hehe.. betul.. Nurrul pun kena banyak belajar.. nak ckp bahasa ingeris pelat abes.. heee

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum haruno...wah panjangnya berbalas2 komen tu...;)

    ReplyDelete
  5. kelas..hehe..okay la tu in english..lama2 mantap la.. :)

    ReplyDelete
  6. caya lah dik. tabik springgg!!!! hehehe. Takpe. Practice make perfect. tak gitu ??? hehehe

    ReplyDelete
  7. sekarang pun dahh mantap dah tuu bi akak. hee ^^

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)