Sunday, May 26, 2013

Segmen : Nabeel Fikree Mencari Bloglist #2




Nabeel Fikree sedang mencari bloglist untuk bulan Jun dan Julai iaitu pencarian bermula dari 26 Mei 2013 dan berakhir pada jam 11:59 malam 30 Mei 2013 nanti. 20 orang yang bertuah akan dimasukkan ke dalam bloglist Nabeel Fikree bermula 1 Jun nanti.


Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog NabeelStories.com.
  2. Buat satu entri bertajuk Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist #2
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link entry pada ENTRY INI sahaja


Harap segmen ni mendapat sambutan.

Jumlah peserta yang akan di pilih untuk masuk ke dalam bloglist bergantung kepada penyertaan anda.

.

Till then.
Wassalam.

14 comments:

  1. wah..laju dia..hehe.. goodluck ea..kih kih..

    btw..hana punya body post ni kan ada macam 'tompok2' macam mana buat? huhu..

    tompok2 = bintik2 tu

    ReplyDelete
  2. @Nana Liena Hana guna tutorial ni :D letak background di post

    http://www.lyssasecret.com/2011/08/tutorial-background-di-post.html

    ReplyDelete
  3. oh..macam itu ja..hehe..okay..thanks..nanti nak guna..utk akan datang..walaah.. :)

    ReplyDelete
  4. Thanks sudi join ye!! Goodluck sis~

    ReplyDelete
  5. cik akak datang singgah nie...

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

    maaf cik akak tinggalkan jejak..salam kenalan dari cik akak

    ReplyDelete
  6. tin tin student kecik datang singgah blog Kak Hana dari segmen yg sama ^-^

    http://studentkecik.blogspot.com/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yang sama
    jom sama-sama blogwalking.
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

    ReplyDelete
  8. blogwaliking dari segmen yang sama...sambil-sambil tu meh jalan2 tgk kereta hello kitty akak yg comel..hehehehe

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum , Hi ! Fyza datang follow sini .
    Dari segmen yang sama ^^
    http://fyzaapunyacerita.blogspot.com/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

    ReplyDelete
  10. Goodluck !! ada lagi ke nie ? tak sempat nak join..

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan..dri segmen yg sama & follow sini..jom singgah blog zue..

    http://zu-ibrahim.blogspot.com/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

    ReplyDelete
  12. salam...ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa nanti dtg la ke blog ayu... follow ayu dan join segmen ayu ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)