Saturday, May 18, 2013

454#Ai no Kotoba ~ Harry Potter Anime Version!


Dalam entri INI, Hana tunjuk Dora The Explorer anime version kan? Kali ni nak tunjuk Harry Potter anime version lak :D He he. Khas untuk Alien the Potterhead! Sama dengan Hana, si Alien ni pun peminat tegar Harry Potter :D


The Black brothers are too hot! But I think I prefer Regulus than his elder brother :P

I pick Weasley twins, Luna, Hermione, Harry, Draco, James and the Black brothers x) Somehow, Lucius reminds me of Alesteir Chamber in Kuroshitsuji! 

Say, who looks the best in anime form?


Till then.
Wassalam.

16 comments:

  1. akak takde la peminat tegar, tapi haritu, tiga hari akak marathon movie harry potter.. hahaha.. akak suka black brothers & draco.. hensem le pulek.. hikhik..

    ReplyDelete
  2. wahh cntik..suke tgk Ron and sirius black :D

    ReplyDelete
  3. Nampak awesome. Tapi seyesly kita x pernah tgk harry potter, hehe

    ReplyDelete
  4. Awwwwwwwwwww Terharunye. btw Ginny looks cute! And Snape looks -.- ... like a girl. Haha. Love James! and his son!

    http://alienfromthepluto.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. salam sis,
    dh follow u n letak blog ni di bloglist saya :)

    ReplyDelete
  6. wah... rasanya lgi suka tgk yg anime la..! hehehe.. ada ea anime dia??

    ReplyDelete
  7. eh tetibe fall in love dgn draco malfoy pulak.haha.
    padahal kalau real harry potter lg suke kat Harry.....Potterrrrr!

    ReplyDelete
  8. Hermione tetap comel..wuhuuuuu..kita kenal yang berlakon dalam episod pertama ja..yg lain2 tu tak berapa kenal.hehe

    ReplyDelete
  9. wahh , memang ada ke cartoon anime cerita harry potter.. Nurrul tak pernah tengok pun..

    ReplyDelete
  10. @Nurrul takde pun.. gambar ni fan art aje ^^ hehe

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)