Sunday, May 19, 2013

457#Ai no Kotoba ~ Jom Singgah Blog Mereka! #1


Dalam entri INI, Hana dah review dua blog kan? He he :D Terfikir, dah lama tak review mana-mana blog. Sekarang, Hana nak review blog mereka yang menjadi commentators untuk entri tersebut :)

Jom pakat-pakat singgah blog mereka!








Terjah blog mereka ya? Apa yang boleh Hana cakap, blog mereka comel-comel dan kemas semuanya ^^ Tinggal kira-kira lapan blog lagi untuk di-review.

Apa lagi?

Terjah!

Till then.
Wassalam.

14 comments:

Norhaizam Mustaffa said...

Thanks Kak Hana. :) Nanti kita terjah blog2 tu. hehe

Anis Zainudin said...

eh...blog anis ade la..terharu >,< thanks hana :D

Nana Liena said...

thanks ya Hana ku sayang..hehe..sorry shoutbox tak da buat masa sekarang nie..hehe

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

waa. .sy pun ade gk. .thanks sgt2 kak. . :D

jaakechik said...

wahhh siap review rakan blogger lagi...terbaikkkk!!

www.jaakechik.com

eita said...

beruntung nyer..
rajin review blog

izan mama mia said...

mmg blog mereka come 2belaka...

Mizz Aiza said...

bagusnya review blog..

Nastyna said...

Hye Hana, first time komen kat sini. Nak say thanks dropping by my space ;);)

Nurrul said...

Best semua blog tuh.. geram tengok design kreativ mereka !! :D

AyueJean AJ said...

Untung mereka2 yang direview tu... =D

Dianaa said...

jom bw :D

S.K.A said...

hu3 cntik2 btol header blog diorang..untung la kreatif :)

Mimie Najib said...

ehh, blog akk pun ada..hihihi..
sori dik..akk tak pasan msg kat shoutbox tu.. shoutbox tu kan asik tak betul je..hehehe

Post a Comment

Recent Posts