Thursday, May 16, 2013

449#Ai no Kotoba~ Surat TT Dah Sampai! :D


Akhirnya selepas lama menunggu! Selamat juga abang posmen hantar surat technical training ni ke rumah Hana. He he :D Punyalah lama menunggu (-__-) 




Bermula 8 Jun hingga 2 Ogos, insya-Allah Hana akan berada di UniKL MESTECH, Kajang untuk technical training (praktical), TT for short selama 8 minggu which means 2 bulan. TT ni macam sesi pengenalan dunia universiti peringkat ijazah, lab kat sana, field works dll untuk kami.

Sesiapa yang duduk dekat-dekat dengan Kajang tu bolehlah roger roger Hana ya? He he :P

Till then.
Wassalam.

8 comments:

  1. wah.. belajar elok2 ye dik.. kajang ek.. kalo akak gi shah alam, boleh r roger ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. hehe.. bulan jun baru masut..selamat bertraining ya.. :)

    ReplyDelete
  3. congrats hana.happy for you =')

    ReplyDelete
  4. Wah. Dah nak habis dah cuti Kak Hana. Hehe. Selamat sambung belajar. hee

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak Hana.. surat TT kak Hana dah sampai.. surat UPU nurrul nie haa tak sampai-sampai lagi.. sob3..

    Selamat belajar kak Hana !! :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah dan all the best....
    Akak jauh pulak dari Kajang...
    Hehhehee..

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)