Monday, May 6, 2013

428#Ai no Kotoba ~ Header Baru Lagi :)


Hana tukar header lagi :) Padahal baru aje guna header yang Hana edit before ni. Once again, just a simple header :)


Comel tak? Ngee :D Transparent header!

Untuk header ni, Hana just gabung gambar aje.


Gambar ni diambil daripada blog Cik Kay Jue :)


Gambar ni pula Hana cilok daripada Inche Google sebelum edit sikit then guna :)

Okey tak header kali ni? Tertarik nak guna gambar comel kat atas tu x) Comel sangat! Entahlah siapa yang kreatif melukisnya :)

Hana juga tukar cursor dan Back to Top yang baru :) Ambil mood baru lepas berdomain sendiri ;) Nampak makin feminin ke? He he :P Blog aje nampak feminine-to-be, tuan punya blog tak feminin pun. Ha ha ha :D

Pendapat anda pasal blog ni? Ke ada yang patut Hana ubah? Kena juga tahu apa yang boleh diambil kira ^^

Till then.
Wassalam.

8 comments:

BlueiceButterfly said...

wahh cantik2..hehe rajinnya edit2..hehe :)

Liselle MonCherie said...

Salam hana, blog hana mmg selalunye cantik! Tambah lagi ngan header baru mwehehehe :D

Nana Liena said...

hehe..comel gegirl juga..tak macam kita..haha.. btw girl art tu cantik shawl nya..hehe

Miss Red Apple said...

comel dah hana...xyah tukar2 k ^^

combi said...

lawa :)

Cik Kay Jue said...

cantik2..

ckj pun nak makeover Kay Jue Blog...
masih dalam perancangan.. :)

Cik Kay Jue said...

cantik2..

ckj pun nak makeover Kay Jue Blog...
masih dalam perancangan.. :)

Norhaizam Mustaffa said...

Kak Hana, ter-miss entri ni ! Baru nak komen :p gila tak cantik header tuu. Cute sangat ! Hee =D

Post a Comment

Recent Posts