About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Wednesday, May 15, 2013

447#Ai no Kotoba ~ Blog Hana Di-review :D


Hari tu Hana join Segmen Free Review di blog Rai :) Bukak Dashboard tengah malam tadi, Rai dah pun review blog Hana! Yayyy! Suka! Dah lama blog ni tak di-review oleh mana-mana blogger :P He he. 

Bukan tu aje, semalam dapat review daripada blogger lain juga! Fatihah juga review blog Hana semalam. Tak sangka. He he. Sebab tak join lagi segmen di blog Fatihah tu :)


Review daripada Rai! :D


Review daripada Fatihah! :D

Kat sini Hana nak review blog mereka juga :) Terima kasih ya!

  •  Blog ni dah kemas dan comel :D Loading pun cepat!
  •  Menu tab yang simple tapi comel!
  •  Memang puas hati dengan blog ni :) 

Klik header untuk ke blog Rai :)


  •  Blog ni loading dah cepat :)
  •  Bahagian sidebar tu terlampau panjang, nampak kurang kemas. Sorry. Hana rasa better kalau letak scroll bar kat blog list dan blog archive :)
  •  Sebenarnya, Hana tengok font blog ni kecik aje. Sebab Hana guna netbook, so tak jelas sangat. Sesiapa yang guna laptop nampak besar kot. 
  •  Better jangan letak widget Muslimah tu. Dulu pun Hana ada letak juga, lama lepas tu blog jadi berat dengan widget yang tak sepatutnya letak.
  •  Yang lain-lain dah okey :)

Klik header untuk ke blog Fatihah!

Mula-mula Hana ingatkan Fatihah ni blogger baru, rupanya dah berblog sejak tahun 2011. Nampaknya Fatihah baru nak aktif blogging secara umum, kan? He he :D Welcome!

Nak minta maaf kalau ada terasa dengan pendapat Hana :) Hana cuma berikan cadangan berdasarkan apa yang Hana tahu aje. He he ^^


Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

17 book page(s) ♥:

Mimie Najib said...

bestnya direview.. tahniah hana.. =)

amyradylla said...

ejas review blog kak Ima etep..ahahah..btw, mekaseh hana 4 ur advice. alhamdulillah. feel much better :)

Anis Zainudin said...

wah tahniah hana sbb direview :)

Norhaizam Mustaffa said...

Kak Hana, nanti review la blog kita juga. Hahahaha. Blog Kak Hana memang best. Celik mata memandang. Besar ! Dan yang penting, cantik ! Lg cantik dr kak ton. eh ? :p

Nana Liena said...

hehe.. tahniah..ramai review.. :) oh pakai netbook mmg nampak kecil ja tulisan..huhu..

combi said...

bestnye :D

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

wah tahniah. .hee. . :) review blog sy gk. .kekeke :D

Dianaa said...

suka ye kena review, hihi
tahniah :D
blog Hana memang cun dah :D

Farra Atiqah said...

Untung leeww,fara dah lama xdireview noks!

Lissa LaLissa said...

bestnyaa kak hana kena revieww~ hee

izan mama mia said...

tahniah dreview... mmg suka kalau rakan2 bg teguran membina sebegitu.. :D

Nurul Fatihah Binti Mohd Sobri said...

thanks hana.insyaAllah akan diperbetulkan.cadangan yang sgt2 bguna.thanks dear. :)

Nurul Farahizzati said...

wahhh.. best jugak direview.. kalau tak silap akak, dulu hana la first blogger yg review blog akak dulu.. hee :D

Nao Mei said...

cik akak singgah dik..bertuahnya direview tu kan..tahniah dik :)

S.K.A said...

untunglah..hu3..tahniah =)

vendettatraveller said...

wahh . terima ksih sudi review kite :)

Nurrul said...

Seronoknya direview.. Nurrul tak pernah pun kena review.. huk3.. :P

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)