Tuesday, April 3, 2012

206#Ai no Kotoba ~ Blog Review 7 - Jom Blogwalking!


Jom kenali 13 blog baru untuk segmen ni! Blogwalking jangan tak blogwalking! :D


1. Satu blog simple but nice :)
2. Loading dah okey.
3. Nampak macam blog ni tak aktif sangat. Tapi tak mengapa :)


1. Suka blog ni! Simple and kemas :D
2. Tak payah cakap apa-apa lagi, wajib terjah blog ni!


1. Blog yang comel XDDD
2. Memang patut menang contest blog comel hari tu. Loading pun dah okey :)


1. Kalau boleh letakkan Shoutbox kat atas sikit :)
2. Loading dah cepat ^_^
3. Oh ya! Follower Widget patut letak kat area atas. Senang orang nak cari ;)


1. Pinkie blog yang comel :)
2. Loading yang cepat. Blogskin kan? 


1. Teddy yang comel :DDD
2. Blog ni dah kemas. Widget kat sidebar tak banyak :)


1. Blog yang kemas!
2. Blog Archive tu mungkin patut letak Scroll Bar. Lebih kemas dan menjimatkan ruang. Kalau nak, tuto SINI.


1. Loading dah okey.
2. Panjang sangat nak scroll down :) Kalau boleh, letak Follower Widget atas sikit supaya senang nak cari dan guna Scroll Bar for Blog Archive and Blog List. Kalau nak, tuto SINI.


1. Simple blog :)
2. Kalau boleh, letak Shoutbox dan Follower Widget kat atas sikit. 
3. Yang lain, no hal ^_^


1. Blog yang comel :)
2. Susunan widget dah okey sebab widget tak banyak.
3. Loading pun dah okey.


1. Blog title yang catchy. He he. 
2. Blog ni dah okey dari segi susunan widget kat sidebar. Tapi kenapa letak Blog Archive dan Labels kat bawah? He he.
3. Loading dah okey ;)


1. Untuk blog ni kena tanya pendapat korang sebab blog ni Hana yang edit sendiri. Kawan Hana punya. Tolong cek kalau ada apa-apa kelemahan :)


1. Suka girl berhijab kat header ni! Stylo tapi tetap tutup aurat :)
2. Frankly saying, blog ni kemas dan menarik ^_^

Senarai Peserta

16 comments:

  1. hihi..
    mmg sengaja letax bwh...
    ok2 nty ite tukar k...
    thanx ^_^

    ReplyDelete
  2. Hi Hana, thanks for reviewing. Anyway, suke tgk prince of tennis jugak...

    ReplyDelete
  3. @!em@ gurLz takpe :) Hana cakap aje.. bukan paksa pun..

    ReplyDelete
  4. @Sya Syazana kalau Hana buat lain kali, boleh join lagi ^_^

    ReplyDelete
  5. Hi HANA,

    Thanks reviewing my blog. blog kemas katanya. tuan die serabai je. hahaha.

    ReplyDelete
  6. heheh..akhirnya...
    thanks kak hana :D

    ReplyDelete
  7. suka header siti nor faraheen tu! memang stylo! :D

    ReplyDelete
  8. assalam..thanks reviewing..suka oag bgi komen tntg my blog..dpt jugak pbaiki apa2 weaknesses..hehe..thanks byak2,k?

    ReplyDelete
  9. wah , famous lah pas ni..thanx reviewing my blog :)

    ReplyDelete
  10. suke blog yg last sekali tu. cun! -.-

    insyaAllah ada rezeki lebih syieda buat ga lagi ye? -.-

    ReplyDelete
  11. blog yg last skali tu,header dye mmg comey >.< kreatif kn

    *be part of my cyber community movement project to create awareness on sexual harassment issue

    ReplyDelete
  12. kalau nak diikutkan akak mmg haus pasal blog..tu je yg mampu kan,maklumlah bukan blogger tegar..tp akan diperbaiki utk masa2 akan dtg..thanks sebab review blog & blog walking kat blog akak ye dekkk :)

    ReplyDelete
  13. tak brani nak hias blog lebih2 sngat.. maklum, umur pun dah masuk 4 series. suka yg simple2 jer.. tak brapa aktif sngat sbab tngah busy buat novel. anyways tima kasih for your concern :)

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)