Tuesday, April 3, 2012

215#Ai no Kotoba ~ Koleksi Doodle Daripada Apit


Baru aje join Segmen : Comelnya Doodle kat blog FizGraphic. Alhamdulillah, kali ni dapat lagi. Rezeki, rezeki. He he. Bila tengok balik, bermula bulan Februari Hana mula aktif blogging, dah dapat banyak doodle daripada Abang Apit *abaikan abang, sekadara rasa hormat pada yg lebih tua*. Kat bawah ni kronologi segmen Abang Apit yang Hana join dan dapat doodle :)








Seriously, suka sangat dengan doodle yang Abang Apit buat. Comel kan? Setakat ni sempat lagi join segmen doodle Abang Apit, tapi tak sure lah next time macam mana pulak. Harap-harap sempat. He he :)

9 comments:

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)