Sunday, April 15, 2012

238#Ai no Kotoba ~ Edit Blog Myra Edora


Pagi semalam edit blog Miss Banu, pagi ni Hana sambung edit blog Sis Myra Edora pulak. Nampak gayanya Sis Myra baru aje blogging ni. Disebabkan widget tak banyak, so Hana tak tahu nak tambah apa lagi. Harap-harap Sis Myra sukalah dengan wajah terbaru blog dia. Kalau Miss Banu pilih tema feminin, Sis Myra sukakan nature. Sis Myra nak theme colour hijau apple. Jom terjah blog Sis Myra. Harap korang juga suka (^.^)v

Oh ya, Sis Myra tak ada header lagi. Sebab Sis Myra dah join segmen nak dapatkan free header, Hana tak buatlah header untuk dia. Kalau nak, simple header aje yang Hana boleh buat. He he.


1 comment:

  1. ni mesti yg join segmen hari tu kan? rajinnya hana.. hehe

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)