Monday, April 9, 2012

229#Ai no Kotoba ~ ABPBH???


*entri emo. kalau rasa diri anda cepat emo, jangan baca*


Sejak minggu lepas sampailah hari ni, orang asyik dok post status, update, tweet pasal ABPBH tapi kat blog ni langsung tak ada. Seriously, baru petang semalam tahu yang ABPBH ni berlangsung semalam. Mana taknya, memang kurang layan program camni. Mentor? AF? Pilih Kasih? Sorry, I'm not into reality program, tambah-tambah jenis menyanyi dan berlakon tu. Reality program yang masuk list Hana pun sikit aje. 

Macam program Nanny 911, Ghost Hunter, Martha and mostly yang datang daripada Barat. Kalau Malaysia punya, adalah jugak even sikit. Macam Majalah 3, Bersamamu, Spices & Routes dll. Ikutlah Aaron Azin menang anugerah ke tak semalam, Hana buat donno aje. Nak kata Hana not up to date? Ikutlah nak kata apa pun. Ikut taste masing-masing. Setiap orang ada taste yang tersendiri. Ada orang minat Aaron, ada orang tak minat. Ada orang minat bola, ada orang tak minat *tak minat bola gak (=.=)*. Ada orang minat Mat Luthfi, ada orang tak minat. *tabik sama beliau!*

Tapi kalau korang dah minat, teruskan aje. Macam yang Hana cakap tadi, ikut taste masing-masing. Macam Hana suka layan anime, bukan semua orang suka anime. Tapi happy sebab jumpa geng! Along Bikash, Kak Anita Aruszi, Kak Izza Aripin dan Cik Kaseh minat gila-gila-gila dengan anime! Mana tak happynya sebab tak ramai kawan-kawan Hana yang suka anime. Sebab tu excited bila jumpa geng yang satu kepala dengan Hana. Asyik borak sal anime aje. Siapa kata dah ada anak tak boleh layan anime lagi? Salah besar tu. Ha ha :D


Sekarang ni tengah layan anime Earl & Fairy. *jakunnya aku sebab baru tahu anime ni (=.=)*. Ni gara-gara Along Bikash yang bawa virus kelmarin lah ni. Nasib baik dia cerita jugak, boleh tengok Edgar & Lydia yang teramatlah comel XDD. 

nota comel : Entri segmen terbaru Hana akan post pada entri yang seterusnya. Janji! (^.^)v

12 comments:

  1. Saya minat Anime gak! tp , bukan semua anime la XD


    Saya langsung taktahu semalam ada ABPBH =/=

    HAHAH!

    ReplyDelete
  2. saya tak minat anime.. tp time sekolah menengah.. 98% budak kelas sy minat anime..boleh dikatakan sy sorng jee yg x join the group..

    ReplyDelete
  3. @AMNA sama la! Hana minat anime tp tgok dulu genre camne.. kalo genre ecchi tu x layan la.. hehe

    ReplyDelete
  4. @farah.fauzi haha.. takpela.. sbb minat ni xleh paksa2 ^_^

    ReplyDelete
  5. saya pun minat gila2 dengan anime (wow.. sampai ada gila lah).. sbb saya suka anime, jadi timbul satu minat.. melukis anime... ngee~ abph smalam tak tengok smpai habis.. sebab ngee~ malas nak layan.. :D

    ReplyDelete
  6. haha. betol la tu .. lain orang lain minat. tak boleh nk paksa orang lain mmpunyai minat yang sama dgn kite n ta boleh pkse kita ada minat sama macam dorang. hehe..

    betul.. da ada anak pun boleh layan anime lagi :)

    ReplyDelete
  7. @Hanamiko Sakura Hana suka melukis anime gak XD yayy! boleh geng!

    ReplyDelete
  8. @ciksukaberangan betul tu :) bukan semua org minat sama ngan kita n kita pun x semestinya minat perkara yg sama ngan org len ^_^

    ReplyDelete
  9. Nice entry & nice blog dear ~ sy follow sini key~ salam kenal (:

    ReplyDelete
  10. abpbh semalam saya tidur. wawawa. XD

    ReplyDelete
  11. saya mmg x follow sgt reality show ni..kurang minat.baik lyn blog, lagi best !! :)

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)