Sunday, April 29, 2012

267#Ai no Kotoba ~ Sepanjang Sabtu 28 April 2012


*Post title ditukar. ada ke buat 28 Mei. Ha ha. Ni baru bulan April. Nasib baik Yuyun tegur. Malu~*

Post title yang tak boleh blah. Sebenarnya tak tahu nak letak tajuk apa untuk entri kali ni. Just wanna share perkara yang Hana buat semalam. Ha ha ha. Takde motif pun entri ni. Kalau nak baca sila scroll bawah, kepada yang tak nak, faham-faham sendirilah apa yang patut korang buat. (^.^)


 Mini bunny ni anak jiran yang punya. Comel je si bunny ni pakai dress~ Ha ha ha :D
Eifa yang pakaikan dress anak patung dia pada bunny ni. Comel lah XD
Tapi Neesa asyik terjerit-jerit je kalau bunny ni datang dekat. Hilang berani tu. Ha ha.

Free Mini LipIce Fruity Strawberry sudah sampai~ Sebenarnya sampai hari Jumaat lagi. Thank Mentholatum. 
Dah lupa entri Hana pasal LipIce ni. Free sample je ni.

Dah lama Hana tak post pasal craft yang Hana buat, kan? Dah lama mengidam nak buat netbook sleeve sendiri. Baru aje start buat lepas Maghrib. Dah nak siap pun. Tak sabar nak siapkan XD

Okey, tu je untuk entri kali ni. Nak pergi siapkan netbook sleeve tu dulu. Daa~

14 comments:

  1. wah. rajen. ~~

    eh, dah bertukar layout dah blog ni? smlm rasa macam lain.

    ReplyDelete
  2. comelnye bunny pkai baju.. nk gigit boleh? haha

    ReplyDelete
  3. wahh wahhh comelnyerr. hamster tuu Hee. btw nice awak. saya suka. nak satu boleh
    craft tu? :D

    ReplyDelete
  4. wah.....sgt comel2 la bunny tu...terpikir lak, nnt nak buat baju gak la tuk kucing2 ayu,hehehe..tp cm xsesuai jep....lipice tu pun comel..kecik2 cmtu, rase geram je tgk...hana ni kreatif gak wat kraftangn ek? perfect la:)

    ReplyDelete
  5. hai singgah ahad. http://mishmeenieyempire.blogspot.com/2012/04/mish-meeniey-1st-contest.html

    ReplyDelete
  6. Hana, nak jugak netbook sleeve tu. Buat unutk kita jugak oke. Hihi :D

    ReplyDelete
  7. awk suke fuji syuusuke yer. fisha pon. hehe. saye letak link awk kat bloglist sy yer. senang nak jenguk awk :)

    ReplyDelete
  8. kenapa tajuk entry tuhh "sepanjang 28 mei 2012" eishhhh hana nih dah taksabar nak pegy bulan mei nih ..

    ReplyDelete
  9. @◕ ‿- yuyun ◕ ‿- hehehe~ x sabar nk tunggu 13 mei XD abis silap bulan.. haha

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)