Thursday, April 19, 2012

249#Ai no Kotoba ~ Edit Blog Momo


Dalam krisis line slow sejak akhir-akhir ni, dapat jugak Hana siap edit blog Momo, salah seorang peserta Segmen : Saya Nak Edit Blog Free! by Hana. Seriously jarang sangat line slow kat area rumah Hana. Tapi sejak dua menjak ni selalu aje terputus. Adakah sebab gelombang (o.O)? Who knows?

Momo ni peminat anime sama macam Hana dan Momo pilih theme colour soft pink, warna yang nak sama dengan bunga sakura. Hana dah edit setakat yang Hana mampu. Tambah-tambah line slow sekarang ni. Harap-harap Momo berpuas hati dengan wajah terbaru blog dia. 

Oh ya! Sebab Momo nak header anime, Hana bagi freebies yang Hana pernah buat sebelum ni. Sebab tak sempat nak buat header sekarang ni. Nasib baik Momo suka header yang ada anime Cardcaptor Sakura tu. Korang pakat-pakatlah terjah blog Momo (^.^)v

 

10 comments:

  1. tenkiu hana...;) really appreciate it..;)

    ReplyDelete
  2. nak tanya,kat mana awk dpt background blog tu?kasi link sumber boleh? :')

    ReplyDelete
  3. comel header tu tp wane pink. .hehe

    ReplyDelete
  4. rajin betul edit blog orang ye.bagus2.keep it up.

    ReplyDelete
  5. @Afiqah Nabilah kat sini :) http://aqupunyekesahbukankau.blogspot.com/2011/07/freebies-background-part-4.html

    ReplyDelete
  6. Cuteeee :333


    Tag - http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/warna-merah-menarik-kerana.html

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)