Thursday, April 12, 2012

230#Ai no Kotoba ~ Segmen : Saya Nak Edit Blog Free! by Hana


* Sticky Post*

Baru aje selesai Segmen : Blog Reviewing by Haruno Hana, tapi Hana nak buat segmen baru. Kali ni Hana nak buat segmen baru yang simple dan tak ambil masa yang lama. Untuk segmen ni Hana akan guna random.org untuk pilih 3-5 peserta untuk free editing oleh Hana sendiri. Full edit blog! Tapi hanya untuk pengguna Blogger Template aje. Untuk pengguna Blogskins, Denim, Washed Denim tak berapa dialu-alukan, lainlah kalau korang nak bertukar ke Blogger Template. So, tak ada paksaan untuk join. Jom baca syarat kat bawah!



Syarat-syarat :

1. Buat entri dengan tajuk ' Segmen : Saya Nak Edit Blog Free! by Hana'
2. Letak banner kat atas dan link kan ke entri ni. 
3. Suka hati korang nak follow blog ni atau tak. Untuk sesiapa yang nak Hana follow balik sila pastikan korang ada Follower Widget. 
4. Suka hati korang nak tag atau tak. 
5. Tinggal link entri kat ruangan komen entri ni. Kat komen entri lain atau Shoutbox tak akan dilayan.


Segmen ni bermula hari ini, 9 April dan tamat 9 malam 12 April, hari Hana balik dari camping. List peserta pula insya-Allah akan diupdate lepas segmen tamat. Maklumlah, baru balik camping masa tu. Mungkin letih. Bergantung pada keadaan. Jadi bolehlah korang blogwalking lepas list tu keluar. 

Simple aje kan syarat-syaratnya? Hana harap ada yang berminat nak join. Kalau penyertaan ramai, Hana akan tambah bilangan peserta bertuah untuk Hana edit blognya (^.^)v

23 comments:

  1. wahhh wahh. :D hehehehehe rasa nak join lahh. :) hehehe.
    fiqa nak ubah blog fiqa. tapi err blur =.=

    ReplyDelete
  2. wah..rajin hana buat segmen edit blog ye..gudluck:)

    ReplyDelete
  3. konichiwa hana-chan... join ur segment again.. err.. klu sugarless template tak boleh ek? peluang terpilih tipis la ek?

    anyway?

    here lies my link..

    http://skatykupown.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html


    hope sangat terpilih..

    see yeah...

    ReplyDelete
  4. Kasih dah joint... nie link kasih... thanks Hana coz wat segmen camnie...

    http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-reviewing-by-haruno-hana.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum!! Mai join ye !! <3

    http://wirawanceritera.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

    ReplyDelete
  6. salam hanna.. sy join :)

    http://aisyalieza.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hanna.html

    ReplyDelete
  7. Akak join yer. Tak pernah lagi ber edit blog akak tu...huhuhu Owh...mmg dah jadi follower pun...

    http://therainbowjourney.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

    ReplyDelete
  8. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

    ReplyDelete
  9. joined:

    http://lovebutterfly94.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

    ReplyDelete
  10. Waaah.. Bgus3, ni 1st time seumur hidup dgr psl blog boleh edit2 jdi gifts ni.. Apapun, good luck kat korang2 smua!

    ReplyDelete
  11. http://onlyshygurlz.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-reviewing-by-haruno-hana.html

    ReplyDelete
  12. http://onlyshygurlz.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-reviewing-by-haruno-hana.html

    ReplyDelete
  13. nk join

    http://kisahamrara.blogspot.com/2012/04/saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

    ReplyDelete
  14. http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

    Join! ^^

    Terima kasih kak Hana :)

    ReplyDelete
  15. bestnye~~~~

    tapikan tapikan....bnyak dah me join segment..blablabla...dr mcm2 blogger, tapi tak satu pown penah mengena~~~~pity meee

    ReplyDelete
  16. niqi joined..
    http://niqistory-niqi.blogspot.com/2012/04/segmensaya-nak-edit-blog-freeby-hana.html

    ReplyDelete
  17. err yang detektif niqi tu x jadi ekk...

    ReplyDelete
  18. http://rightnot.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html
    Joinnn

    ReplyDelete
  19. sye join..

    http://cutemamaazam.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

    ReplyDelete
  20. joinnn

    http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

    ReplyDelete
  21. http://myramelancholy.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

    ReplyDelete
  22. saya dah join..:)

    http://myraedora90.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

    ReplyDelete
  23. CB join ;)

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)