Friday, April 20, 2012

253#Ai no Kotoba ~ Edit Blog Bella Amiey


Satu lagi blog peserta Segmen : Saya Nak Edit Blog Free! by Hana. Asalnya, Hana ingat adik Hanis nak Hana edit blog dia, rupa-rupanya ni blog kakak dia. A newbie. Korang pakat-pakat lah follow Bella Amiey. Dia baru aje nak start blogging. Kasi lah semangat sikit Bella untuk terus blogging, ya?

Bella pilih theme purple dan flowery. Hana ada buat simple header untuk Bella sebab tengok blog dia tak ada header lagi. Here goes Bella's blog. Harap-harap dia puas hati :)


25 comments:

  1. cantik..pandai hana edit..hana guna template apa yer...

    ReplyDelete
  2. Hana guna Picture Window semua kan? Hee , comel ^^

    ReplyDelete
  3. @izan mama mia Hana guna Blogger Template : Picture Window.. hehe :D

    ReplyDelete
  4. @natikah2020 ha'ah ^_^ sbb dh terbiasa guna Picture Window :D

    ReplyDelete
  5. comey n feminin... akak dah tgl jejak dah kat bLog Bella...

    ReplyDelete
  6. alaaa..xsmpat nk join hari tu...=p

    ReplyDelete
  7. @ kasih bagusla ^_^ thanks jugak sbb sudi follow Bella

    ReplyDelete
  8. Tag - http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/ms-zayyad-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. best nye..tolong buat header tok blog saya jugak boleh tak??hehe

    ReplyDelete
  10. akak.. kena bayar ke kalau nak edit blog?

    ReplyDelete
  11. @Aira Amir yg ni akak edit free.. mungkin x lama lg akak akan amik tempahan.. haha.. sambil suka2..

    ReplyDelete
  12. pandai nye hana edit....guna apa yer? sharing is caring :D

    ReplyDelete
  13. @Cik FaRiZaM kalo blog, Hana edit guna tuto Kak Lyssa.. kalo header, Hana guna Photoscape aje.. xleh nk install Photoshop.. :)

    ReplyDelete
  14. rajin betul kak hana edit kan? huhu

    ReplyDelete
  15. wahh , pndai lar edit2 nih , hehe ,



    #eh , foundation kuala nerang tu , unikl ea.? hehe ,kalau unikl saya pun dapat gak , tapi parents tak kasi ar , aiyaa ,

    ReplyDelete
  16. @shafiq lepas sya survey ngan senior kat sana.. mcm rugi lak lepaskan peluang.. lg pon kebetulan ada senior yg pernah amik asasi kat uitm sblum amik kat kuala nerang.. byk kontra dr pro..

    ReplyDelete
  17. akak.. boleh tolong edit blog saya tak? kalau boleh bagitau ye..

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)