Thursday, April 5, 2012

221#Ai no Kotoba ~ Thanks LY Readers :'D


Entri kali ni khas untuk mereka yang menyokong Hana dalam dunia penulisan. Serius terharu! Walaupun novel pertama Hana sudah berada di pasaran sejak Disember 2010, tapi hingga kini ada yang masih memberi feedback. Yalah, baru baca kan? Tambah-tambah lagi bila rasa diri ni kecik macam semut aje kalau nak banding dengan novelis famous macam Kak Anita Aruszi, Kak Izza Aripin, Cik Kaseh Esmiralda, Kak Bikash Nur Idris, Kak Damya Hanna dll. Kat bawah ni antara komen mereka yang Hana hargai sangat-sangat :'D Ada lagi, tapi letak yang ni aje lah dulu. Tak nak entri jadi panjang sangat :) Tapi tak adalah sepanjang novelis lain. Kena tingkatkan lagi usaha! Ganbaru!




Tapi novel Hana ni seperti sesuai untuk remaja aje. Ha ha. Mana taknya, citer main belasah aje. Alhamdulillah , rezeki dapat publish. Terima juga pada Penerbitan Kaki Novel sebab sudi beri Hana peluang untuk bertapak dalam bidang ni walaupun karya pertama Hana tak sehebat novelis lain. Baru karya pertama tapi dah meletup-letup :D

Nak buat promo sikit ni, kepada sesiapa yang sudi boleh baca sedikit bab Lovin' You kat SINI. Nanti nak cerita pasal sejarah LY dan kenapa LY ni berkait dengan simfoni dan piano. Kalau korang tak nak baca, tak apa. Hana tau entri ni agak membangga diri. Boleh tekan [X] kalau nak (^.^)v

nota comel : Sesi blog review tinggal 3 sahaja lagi. Insya-Allah akan bersambung malam esok. Malam ni tengah sibuk siapkan order pelanggan, jadi terpaksa tangguh sehari. Nampak gaya kena buat autopublish post ni.

20 comments:

Selendang Merah said...

supaya lebih berjaya lagi...bakat dh semakin menyerlah..^^. Usaha lagi suatu hari nnt akan jd sehebat mereka

aisya said...

biarpun bace novel hana tak habis pun.. ttap nak cakap jugak.. teruskan menulis..

p/s: ni yg mcm nk carik balik novel tu.. huhu

Haruno Hana 하나 said...

@Selendang Merahinsya-Allah... thanks ^_^

Haruno Hana 하나 said...

@aisyacari jgn x cari *gaya promoter* haha.. harap enjoy baca LY

AMNA said...

Tgh bc , kakak nak pinjam..

bawak balik asrama .

pastu hilang..

Waaaa!!

Sakit hati dhoee =/=

Haruno Hana 하나 said...

@AMNA
alaaa... siannya dia :) sabar ek? hehe.. dulu akak hilang satu siri manga Helios Eclipse >__< kat asrama gak.. geram giler rasa.. tp nk wat camne, kita yg mudah sgt bg pinjam barang.. aiyo..

Cik FaRiZaM said...

godd luck hana, moga tercapai apa yg diimpikan..

amin.

eyryn said...

hana tulis novel ! wah, nak bace laa :)

Haruno Hana 하나 said...

@Cik FaRiZaMinsya-Allah.. thanks! :D

Haruno Hana 하나 said...

@eyrynbaca jgn x baca :p *nk promote* hehe

shar90 said...

waaa... hebat hana nih... hehehe

**kira n setsuna mcm name watak dlm anime gundam... hehee... nasib baik pahe ore kecek klate nih... hehhee xD

sis92 said...

seriously sis tak tau pulak HH novelist..hukhuk..apapun semoga bjaya ye :D

dear yayah said...

keep fighting dear ;)

Haruno Hana 하나 said...

@shar90Yes! from Gundam XDDD

Haruno Hana 하나 said...

@sis92hehe.. thanks sis ^_^

Haruno Hana 하나 said...

@dear yayahthanks :D

aReLaN said...

ala...tapi saya memang tak baca novel.hmmm..sori la ye

Haruno Hana 하나 said...

@aReLaNhaha.. takpe la.. mana boleh paksa2 ^_^

Liselle MonCherie said...

Wah terer Hana ni :D
Semoga lebih berjaya di masa akan dtg :).

Haruno Hana 하나 said...

@Liselle MonCherieLissele pun terer gak :D awak patut tulis novel English tau? I love ur English ^_^

Post a Comment

Recent Posts