Monday, April 2, 2012

212#Ai no Kotoba ~ Contest " Cantik Bertudung" by Farina Hunny


Masa untuk selesaikan hutang GA, contest dan segmen selagi mampu. Contest ni di-tag oleh CweetHeart. Sesiapa yang berminat, boleh join! Tapi hanya pada Muslimah aje ya? :-P



Syarat-syarat Penyertaan

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina *Hana tak boleh follow sebab tak ada Follower Widget. Sorry*

2. Buat entry Contest " Cantik Bertudung" by Farina Hunny.

3. Coppy banner + FULL ENTRY (bermula dari Syarat sampai Best By) dan paste kat entry ni.

4. Sertakan gambar (LENGKAP BERTUDUNG) yang nak dipertaruhkan.

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya.

6. Tag 3 orang rakan dan pastikan mereka tahu.

7. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG, takleh buka, AUTOMATIK batal)


Hadiah-hadiah

First Prize 
1. Sehelai tudung/selendang
2. Sebuah buku
3. Seutas tasbih
4. Brooch
5. FREE sulam manik kat baju kurung

Second Prize 
1. Sehelai tudung/selendang
2. Sebuah buku
3. Seutas tasbih
4. Brooch

Third Prize 
1. Sehelai tudung/selendang
2. Sebuah buku
3. Brooch


Notes :
1. Contest ini diadakan untuk sejukkan mata tengok Muslimah bertudung :')
2. Contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 orang peserta/Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
3. Hadiah simple saja la keyh :') di'taja' sepenuhnya oleh Farina.
4. Untuk hadiah pertama yang jahitan manik tu agak leceh la ek :') Sesiapa yang menang tu kena pos baju korang untuk dijahit *100% hasil tangan Farina* Kalau hantar tempah mahal ouh, ni kasi free je taw :')

Best By :
30/04/2012 
atau dipanjangkan lagi.


Letihnya nak copy satu-satu (=.='). Apa pun, kalau korang berminat boleh lah join. Kat bawah ni Hana pertaruhkan tiga gambar. Insya-Allah kalau ada rezeki, boleh menang. Apa yang penting, make sure hijab tu melepasi dada dan lengan tak nampak atau tersingkap sebab angkat tangan semua tu. Sebab lengan pun aurat. Jangan ambil tak kisah pulak. Baju pun janganlah pinjam baju adik. Tak malu ke orang lelaki tengok tubuh korang tu? (=.=') Nak jalan depan lelaki ajnabi pun rasa insecure aje.




Kali ni Hana nak tag Kak Yayah, Kak Alynn dan Aira. Tapi tak paksa join tau? Kalau nak, join lah (^.^)v

2 comments:

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)