Saturday, April 21, 2012

255#Ai no Kotoba ~ Edit Blog Mama Rayyan


Seperti biasa, peserta yang terpilih untuk Segmen : Saya Nak Edit Blog Free! by Hana. Kali ni Hana edit Blog Mama Rayyan pulak. Suka sangat baca entri Kak Dayah pasal anak sulung beliau iaitu Rayyan. Kak Dayah nak purple + pink + black tapi Hana cuma boleh buat purple + pink aje. Terpaksa buang black tu ke longkang. Tapi major colour nya purple sebab background asal blog ni pun purple. Cuma Hana ubah background jadi background vintage.

Harap-harap Mama Rayyan puas hati lah dengan wajah terbaru blog beliau. Sorry kalau ada yang tak berkenan di hati. Seperti biasa, Hana guna Blogger Template : Picture Window. Sebab dah terbiasa guna :p . He he. Jom terjah blog Mama Rayyan!



13 comments:

  1. wah! pandai edit blog! nk jugak! hehe.

    ReplyDelete
  2. good job hana .. err knp blog hana makin berat nihh .. hehe

    ReplyDelete
  3. rajin betol hana nie... ehehee xD

    ReplyDelete
  4. @-SUPERGIRL- eh.. iya ke? sbb Hana loading cam biasa aje :(

    ReplyDelete
  5. wah pandai edit blog rupanya hana ni! :DDD

    nak buat header lawa-lawa macam mana eh?

    ReplyDelete
  6. bestnye... nak jugak.. hehehe...

    ReplyDelete
  7. lawa~ jmput baca bg idea http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segmen-ke-contest.html

    ReplyDelete
  8. @Teenager Housemaid kalo nk wat header lawa2 kena guna Photoshop.. tp Hana guna Photoscape aje.. tu pon header yg simple :)

    ReplyDelete
  9. @zizie hehe.. nnti la kalo Hana wat segmen k2 :)

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)